k0lio 0 #1 Posted August 7, 2013 Zdraveite, nov sam v foruma imam edin vupros. Imam civic 6gen. 97g. 75 konq ako ima zn. Suedinitelqt mi otdelq mnogo gore.. kazaha mi da otviq edno bolche (ot kadeto mi isti4a spira4nata te4nost kato go razviq) i da dolivam te4nost i da natisna nqkolko puti saedinitelq napravih go kazaha mi 4e ima razlika (malka) ako moje nqkoi da mi kaje kak moje da se opravi. Izvinqvam se ako ne sam bil dostata4no qsen oshte nerazbiram ot tezi neshta i tepurva shte se u4a.. Izvinqvam se 4e pi6a po tozi na4in. Mersi za vnimanieto Share this post Link to post Share on other sites
k0lio 0 #2 Posted August 7, 2013 zabravih da kaja 4e e qponka Share this post Link to post Share on other sites
николаи 3 #3 Posted August 10, 2013 колега не го приемаи като заяждане но пиши на нашенски ,много хора изобщо не четат теми на англииски Share this post Link to post Share on other sites
fenabg 2983 #4 Posted August 10, 2013 следващата тема дано е на български Share this post Link to post Share on other sites