kvd74 646 #1 Публикувано 6 Август, 2013 (Редактирано) Привет на всички,искам да си взема едни лети джанти и ме интересуват някои неща:1.Карам с гуми 175/65/14,на резервната видях надписи 5Jx14H2 , ET 45 , центр.отвор е ф 56+ .Интересува ме до колко могат да се разминават параметрите на летите джанти спрямо горните,за цолажа ми е ясно,но J-ят и ЕТ могат ли да се разминават и до колко,и какво друго трябва да знам? 2.Ще ми трябват ли специални гайка или и стоковите ще станат на летите? 3.Мога ли да ги взема без да са проверени за кривини,или е голям риска? Казват ми че само едната има ожулване на борда,другите са добре външно.4.Колко вървят по принцип този вид?: Редактирано 6 Август, 2013 от kvd74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #2 Отговорено 6 Август, 2013 Като цяло и 17-ка,може да побереш в калника,но с ниски гуми (като 35,40). Относно J-то е хубаво да не е повече от 7 -7,5,но с ЕТ не по-голямо от заводското 45 и не по-малко от 30-35 (иначе,щръкват навън). Така,като ги гледам и заводските болтове стават,но не съм сигурен..... Защото може и да са за конус гайка http://elektroliga.r...Image/43151.jpg! Колко цола и с какви гуми са тези на снимката? Това,дали ще ги вземеш без да ги провериш си е на твой риск! Не знам и как върви цената им... Кажи за каква сума ти ги предлагат и може,някой да ти каже,дали е добра офертата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 6 Август, 2013 (Редактирано) Става въпрос за 14 цола лети джанти,и не искам да си сменям гумите с други,а офертата е за няколко работи ,но да кажем 200 лв. Редактирано 6 Август, 2013 от kvd74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #4 Отговорено 6 Август, 2013 1) 175мм ширина на гумата може да дойдат малко теснички на летите джанти, но зависи от ширината им. Мисля, че този модел беше 6.5J, така че идват точно и няма да имаш проблем. Но гуми 185 биха били по-добрия избор. Ако тръгнеш да търсиш друг модел гледай ЕТ-то да е 38-45 и ширината да е макс 7.5J, това са размерите които пасват перфектно на англичанките.2) Стоковите стават, просто им махни пластамосовите рингове за тасовете. Но тъй като са дебелички може леко да ужулят боята на джантите в отворите както стана при мен.3) Аз лично рискувах по този начин и не сгреших, но е въпрос на късмет.4) Според мен 150-250лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #5 Отговорено 6 Август, 2013 Гумите са ми нови ,размер 175/65/14 ,и ако J6,5 джанти ще ги разпънат много ще се откажа.Какво мислите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #6 Отговорено 6 Август, 2013 Не мога да кажа от личен опит, но според tyrestretch излизат точно, прикачвам снимките от сайта. А и не съм сигурен за ширината на джантите, може да се окажат и 6J, но ме съмнява. Попитай продавача. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове