bezdeltcho 0 #1 Публикувано 5 Август, 2013 Здравейте,днес до като карах първо светнаха сигнала за книжката и ABS-a. След това 30 км светна и символа акумулатора.Джипа е CR-V CTDI 2006 г.Моля за съвет какъв е проблема, защото съм извън България.Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #2 Отговорено 5 Август, 2013 (Редактирано) Ми не си черпил когао си купувал колата и сега едно след друго :)/> Шегичкам се :)/> едва ли едното има общо с другото, просто кофти късмет, за АБС ще трябва диагностика, лампата с аку е светнала щото сигурно динамото е отказало да зарежда. Ако имаш под ръка мултицет замери колко волта показва на запален двигател, трявба да е около 14. Ама ти так аили иначе като идеш на диагностика за АБС ще си покаже и що свети аку. А до тогава икономисваи ток че да не те остави на пътя :)/> и си зареждаи акумулатора при всяка възможност докато отидеш на сервиз. Без динамо с пълен аку и тая модерна кола с толкова електроника без никви консуматори по нея да пускащ мисля може би ще минеш едни 20-30 км преди да останеш на пътя ама да не те излъжа :)/>п.п. къв сигнал за ква книжка е светнал ??? Редактирано 5 Август, 2013 от Слави CR-V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #3 Отговорено 5 Август, 2013 И аз не знам, ... ама тва не е ли същотоhttp://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=154222 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #4 Отговорено 5 Август, 2013 Тва аку, Еку ли ще да е или аку?!? Сигналът за книжката Слави, не знаеш ли?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #5 Отговорено 6 Август, 2013 Аку, си е аку, еку си е еку недеи меши сега абривиатурите Със сигнала за книжката не съм запознат , но явно светка да те подсети да си прочетеш ръководството за употреба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове