honda5500 2 #1 Публикувано 31 Юли, 2013 Здравейте,искам да попитам дали някой знае от каква друга хонда става CD-то на Акорд 2001 (англичанка)с фабрична музика БОСЕ,което също си е с фабрично CD,защото моето не спира на станциите,като го пусна да търси и трябва да ги нагласям ръчно. Искам да го сменя,че е доста изнервящо....Дали става това от снимката от ЦРВ 2006 е. Не знам какви са му буксите отзад за съжаление и каква марка по принцип. Ако някой може да помогне.... :)/>/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Asti 38 #2 Отговорено 1 Август, 2013 На теория става всяко CD с малко преправяне. Без преправяне няма подкарване на буфера, понеже е на отделна букса, която си я има само касетофончето на Bose-то Инъче колоните в вратите ще тръгнат с каквото и да е, при мен си бяха на стандартната евробукса, а ако не са се продава преходник към нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda5500 2 #3 Отговорено 3 Август, 2013 Искам да си остане всичко фабрично и за това се интересувам дали има СД от хонда,което с минимално препавяници да се смени със сегашното ми. В крайна сметка само това,че не спира радиото само на станциите е проблема :-) иначе си работи всичко. И радиото си работи,но когато ръчно си настроиш станциите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #4 Отговорено 6 Август, 2013 А можеш ли да ми кажеш, на твоето CD, каква е буксата за чейнджъра отзад?!Питам, защото искам да направя това:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=87082&st=0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda5500 2 #5 Отговорено 9 Август, 2013 (Редактирано) Здравей колега,Моята букса е бяла голяма,но мисля,че се различава от тази на снимката, която взех от един линк,който си постнал в една подобна тема на колегата "Damasko" на 30 юли.Ако твоята е като тази по-горе, ще стане. До колкото знам обаче има два варианта на буксата при босе-то. Просто трябва наистина да видиш каква е твоята.Аз фабрично нямам чейнджър, а навигация,но мисля,че няма значение това,стига буксата да ти е същата. Наистина варианта със запазване на оригиналната музикална система е по-добрият. Един от линковет посочени в гореспоменатата тема има изгодни оферти,които си заслужават наистина. Редактирано 9 Август, 2013 от honda5500 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stiliqn86 47 #6 Отговорено 19 Август, 2013 Здравейте колеги малко не е по темата но видях че се говори за същото СД като моето , а при мен стана един проблем.Откачих едната клема и СД спря сега не мога да намеря кода. Имам по колата всички документи ( сервизни книжки оригиналния талон на колата) но не мога да намеря кода моля кажете къде може да е.:(/>:(/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hamaka2803 0 #7 Отговорено 27 Август, 2013 Здравейте колеги малко не е по темата но видях че се говори за същото СД като моето , а при мен стана един проблем.Откачих едната клема и СД спря сега не мога да намеря кода. Имам по колата всички документи ( сервизни книжки оригиналния талон на колата) но не мога да намеря кода моля кажете къде може да е./>/> Кода е изписан на една пластика с големината на дебитна карта която би трябвало да имаш ако са ти дали такова нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове