clanrbr 0 #1 Публикувано 24 Юли, 2013 Здравейте,Закупих си Honda Civic 8 - 2.2 CDTI 2006година и ми казаха, че ангренажната верига е за смяна , някой да каже какви марка e ползвал и от коя е доволен. Ще се радвам и да кажете сервиз в София за смяна, дето няма да излезе толкова солидно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiG 160 #2 Отговорено 25 Юли, 2013 Здравей,Такъв ремонт е най-добре да направиш в сервиз на Хонда. Освен веригата се сменят и други неща - водачи, обтяжни механизми и др. Освен това има и втора по-малка верига за маслената помпа, която също може да е за смяна.Виждам че си от София. Ако съм на твое място бих се обърнал към сервиз Юби-ко в Горубляне.http://www.ubico-honda.com/service/index.htmlКолегата Veseliq е сменял верига там и е останал изключително доволен. По спомен спомена цифра около 1100. лв за материали и труд. Пиши му - няма да ти откаже информация.Успех и ако може сподели как е минало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiG 160 #3 Отговорено 25 Юли, 2013 Само да добавя, че се питах един приятел който прави такъв ремонт на дизелово CR-V и ми прати фактурата с цените от януари тази година.- Ангренажна верига - 154,27 лв- Водач - 48,80 лв- Водач-обтягащ - 75,17 лв- верига маслена помпа - 100,22 лв- Водач - 19,12 лв- Водач-обтягащ- 73,53 лвЧастите са оргинални от Бултрако София и са без ДДС. Труда и последващите консумативи са отделно.Дано съм ти бил полезен.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clanrbr 0 #4 Отговорено 12 Август, 2013 Отидох в Юби-ко в Горубляне и си поръчах частите и пристигнаха за 18 дни. Всичко ще ми излезе 1100 лв. Утре ще я оправят, казаха че ще им трябват 3 дни , малко множко ми се вижда. Предният ми десен амортисьор е заминал и казаха, че ще видят някой втора ръка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #5 Отговорено 14 Август, 2013 На мен за 1100 с труда направиха всичко преди 2.5 години. 300лв ти е труда, разглабяло се всичко - 780лв е самата верига с всички прилежащи части. Имай им доверие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clanrbr 0 #6 Отговорено 15 Август, 2013 Вчера ми звъннаха да ми кажат, че дюзата била затегната и не можели да я махнат. Киснели я 2 дни не става. Някой да е имал подобен проблем ? Чудя се какво да правя ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #7 Отговорено 15 Август, 2013 780лв е самата верига с всички прилежащи части. Имай им доверие.Айде да видим къде ги всички железа за тия пари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
palu 2 #8 Отговорено 30 Август, 2013 колега на колко км ти е хондата, къде ти казаха че ти е за смяна веригата, има ли някакъв шум или тракане. аз си мислех че като е верига не се сменя, а в сервизната книжка на хондата не видях да се сменя на някакви километри,освен консомативите само на скотостите маслото дават да се смени на 120 000 км или 8 години, та скоро ще трябва да го правим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове