Jump to content
clanrbr

Марка ангренажна верига за Сивик 2.2 CDTI

Recommended Posts

Здравейте,Закупих си Honda Civic 8 - 2.2 CDTI 2006година и ми казаха, че ангренажната верига е за смяна , някой да каже какви марка e ползвал и от коя е доволен. Ще се радвам и да кажете сервиз в София за смяна, дето няма да излезе толкова солидно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,Такъв ремонт е най-добре да направиш в сервиз на Хонда. Освен веригата се сменят и други неща - водачи, обтяжни механизми и др. Освен това има и втора по-малка верига за маслената помпа, която също може да е за смяна.Виждам че си от София. Ако съм на твое място бих се обърнал към сервиз Юби-ко в Горубляне.http://www.ubico-honda.com/service/index.htmlКолегата Veseliq е сменял верига там и е останал изключително доволен. По спомен спомена цифра около 1100. лв за материали и труд. Пиши му - няма да ти откаже информация.Успех и ако може сподели как е минало.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да добавя, че се питах един приятел който прави такъв ремонт на дизелово CR-V и ми прати фактурата с цените от януари тази година.- Ангренажна верига - 154,27 лв- Водач - 48,80 лв- Водач-обтягащ - 75,17 лв- верига маслена помпа - 100,22 лв- Водач - 19,12 лв- Водач-обтягащ- 73,53 лвЧастите са оргинални от Бултрако София и са без ДДС. Труда и последващите консумативи са отделно.Дано съм ти бил полезен.Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отидох в Юби-ко в Горубляне и си поръчах частите и пристигнаха за 18 дни. Всичко ще ми излезе 1100 лв. Утре ще я оправят, казаха че ще им трябват 3 дни , малко множко ми се вижда. Предният ми десен амортисьор е заминал и казаха, че ще видят някой втора ръка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен за 1100 с труда направиха всичко преди 2.5 години. 300лв ти е труда, разглабяло се всичко - 780лв е самата верига с всички прилежащи части. Имай им доверие.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера ми звъннаха да ми кажат, че дюзата била затегната и не можели да я махнат. Киснели я 2 дни не става. Някой да е имал подобен проблем ? Чудя се какво да правя Публикувано изображение ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

780лв е самата верига с всички прилежащи части. Имай им доверие.

Айде да видим къде ги всички железа за тия пари :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега на колко км ти е хондата, къде ти казаха че ти е за смяна веригата, има ли някакъв шум или тракане. аз си мислех че като е верига не се сменя, а в сервизната книжка на хондата не видях да се сменя на някакви километри,освен консомативите само на скотостите маслото дават да се смени на 120 000 км или 8 години, та скоро ще трябва да го правим :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...