Honda_Z 1486 #1 Публикувано 23 Юли, 2013 Привет, Беше ми изтрит пост в тази тема, където апелирах да не се обсъжда на всеослушание как могат да се развиват секрети McGard, които много хора са поръчали и разчитат на тях. К Какво следва - да направим групова поръчка за аларми и после да обсъждаме как може да се деактивира без дистанционно? Има си код в документите, с който може да се поръча резервен секрет, има си я и молбата да се явят колеги, които имат секретен ключ за отворен тип секретни гайки. Бих искал да знам ясно и точно от модератора, който го е направил кое правило наруших, за да ми бъде изтрит поста автоматично и на момента? Защото за мен темата продължава да бъде повече в ущърб, отколкото в помощ. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 23 Юли, 2013 Автора е решил да си почисти темата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #3 Отговорено 23 Юли, 2013 Ко? Не! И аз съм автор на теми и не мога да си ги чистя сам, само щото нещо не ме кефи. Или греша?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 23 Юли, 2013 ПРИЛАГАНЕ НА ПРАВИЛАТА1. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др., е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. В случая колегата е решил, че мнението ти не е по темата т.е. спам. Почистване на собствена тема можеш да поискаш и ти, като се обърнеш към модератр. Колегата няма нужда да го прави защото Е модератор. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #5 Отговорено 23 Юли, 2013 Спокойно,зачистих темата, просто започнах с твоето мнение и ми звъннаха по работа и останалите ги махнах сега.Изтрил съм и други мнения и съм редактирал това, с туловете.Поздрави. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #6 Отговорено 23 Юли, 2013 Аха да постна скъпоценното второ мнение в темата, че "крадците ще помогнат", което изглежда, че не беше спам, и сега за да бъде замазано положението е махнато, непосредствено преди последния Ви отговор по настоящата тема! Моля - цитирайте ми изтритото мнение от там, тук в тази тема, за да се прецени от всички останали потребители доколко е било спам. Защото като цяло внимавам какво пиша. Разчитам обаче, да се внимава и какво се трие!Не, че крадците сигурно ще имат проблем с развиването на такива секрети, но направо можете да си боднете другата тема като важна, за да е достъпно за всеки потенциален крадец! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #7 Отговорено 23 Юли, 2013 Ти четеш ли изобщо? 1. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др., е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #8 Отговорено 23 Юли, 2013 Колега Играч101, а Вие четете ли? Бих искал да знам ясно и точно от модератора, който го е направил Моля - цитирайте ми изтритото мнение от там, тук в тази тема, за да се прецени от всички останали потребители доколко е било спам.Пиша за последно в тази тема. @Izanagi, Пешо, аз лично щях да дойда до вас, за да видим дали моя не става, но мисля, че не е от тези, които ти трябват - по-скоро е от затворените. Не смятам, че е редно за секретите, за които ти организира няколко общи поръчки да е всеобщо достъпно как могат да бъдат развивани. Отраканите крадци със сигурност могат да го направят за да откраднат джанти, които си струват усилията. И докато повечето от нас не са в тази целева група, народът масово изтрещя и по улиците е пълно с отрепки, които само се чудят какъв зулум да направят. Днес едно момче писа, че са му откраднали гърнето и гайките на джантите. Това със сигурност са някакви нискообразовании мизерници, но нека не ги учим как следвашия път да му вземат и джантите! Помислете за това! Оставаме с уважение и ако сметнеш за необходимо, мога да намина за да пробваме с моя секретен ключ. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #9 Отговорено 23 Юли, 2013 Здравей,напълно съм съгласен с теб и затова зачистих темата.Проблемът дойде от това, че съм на работа и започнах зачистването, прекъснаха ме и довърших по-късно.Ти си погледнал темата точно по средата и реално беше изтрито само последното мнение. След това зачистих и това с крадците и редактирах това с туловете.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #10 Отговорено 23 Юли, 2013 Аз и Атома вече го ядохме с тия секрети и да ви кажа нямат нищо общо с такива поръчани от Хонда.Зора с развиването е голям и ние пробвахме с други такива,но не паснаха.Не виждам с какво Пешо е обидил някой,и в моя тема нещо ако не ми хареса и аз ще го зачистя :D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #11 Отговорено 24 Юли, 2013 Оправихме ги гайките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове