respawn 26 #1 Публикувано 11 Юли, 2013 Приятели искaм дa си купя лaгери биелни и основни по цветове. Въпросa е имa Ли дилър ,който дa продaвa рaзлични цветове зa дa нaпрaвя нужния сет които ми е необходим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest #2 Отговорено 12 Юли, 2013 А ти попадал ли си на такъв, който не продава? Ето ти пример с моя двигател (D16V1): Има червени, розови, жълти, зелени, кафяви, черни и сини. Пише необходимо количество 10 бр., но без проблем добавям в количката по 1, 3 или колкото си искам от което искам. Това от Lings в UK. Цените обаче са депресиращи, затова е по-добре от САЩ. За съжаление си изпуснал общта поръчка на части, така че ето ти адрес на дилъри, доставящи директно до България: Honda Parts Now и Sons Honda (поне аз тези съм намирал през търсачките и много скоро ще проверя лично поне един от тях). Цените на един лагер при тях са $9-$10, докато в UK са $33-$36. Имай едно наум, че цената на доставка много бързо ще започне да расте с добавянето на много артикули в кошницата (нищо, че са малки и леки), така че най-добре да се свържеш с тях и да уточните нещата. После ще има едно двуседмично чакане (6-10 работни дни), митница, ЕОРИ, мито/ДДС и други подобни извращения. Да подчертая, че не разбирам нищо, просто ми е тъпо като гледам въпроси без отговор и съм написал каквото знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #3 Отговорено 12 Юли, 2013 Купи си ги от бултрако, 55лв черупката или 440 лв за комплект биелни лагери. Основните са на подобна цена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #4 Отговорено 12 Юли, 2013 Да не е луд, от щатите за тези пари ще вземе и основни и биелни и пари за кафе ще му останат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #5 Отговорено 13 Юли, 2013 Проблем няма понеже съм на точното място и доставката не ме бърка, просто незнаех дали мога да направя една двойка от един цвят и другите от друг и така... Сега ще разгледам тези линкове и ще пиша какво излиза точно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове