Jump to content
nikidenik

Относно чип тунинг на honda civic 1.7 CTDI

Recommended Posts

Мисля да направя чип тунинг на моята honda civic 1.7 CTDI 2003 г., но незнам коя фирма в София е добра за целта, и няма да направи някакви поражения по двигателя. Ако някой може да ми препоръча добра чип тунинг фирам ще му бъда много благодарен. Благодаря предварително за помощта.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чип тунинга е чисто и просто лъжа на комютъра. По този начин си съкращаваш живота на двигателя, защото тази мощност няма от къде да дойде, а се изцежда от резервите на двигателя, които не са оставени в резерв без целно.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравей колега , и аз имам същото намерение от едно известно време и да ти кажа съм се насочил към Адлер Ауто . Един колега скоро ползва услугите им за неговия Акорд 7 дизел и казва че е много доволен.

Като цена-качество мисля че е най-разумно.Другите за които съм чувал добри думи са DigitalTuning ,при тях обаче цената е доста по висока. Тези двете ми идват на ум като варианти.И 2те фирми имат Дино Стенд и ще ти направят замерване на мощността преди и след тунинга , което в случая мисля е просто задължително. Номера има в Гугъл , най-добре звънни и ги разпитай. Цените като цяло варират от 300 до 1000 лева в зависимост от това как точно се прави ремап-а : дали с готов софтуеър с който се замества твоя или се качва колата на стенда и се променят настройките в реално време, като 2рия вариант естествено е по-добър. Малко като ЗИЛ тръгва машинката каквото и да си говорим мисля че ако се вдигне мощността с 20-30 к.с. ще и се отрази добре Публикувано изображение Айде поздрави , надявам се да съм бил полезен поне малко и да споделиш какъв е резултата ако се решиш да пробваш способностите на родните тунери !

Редактирано от Danielmo

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...