sinoptika 12 #1 Публикувано 9 Юли, 2013 Здравейте имам няколко въпроса за скоростна кутия и за бутала с биели.Колата е 5 генерация хеч с двигател D16Z7. Първия въпрос е относно кутията. Искам да събера къса кутия за този двигател ,имам хидро кутия от фейслифтова D13 ка с файнал 4.43 и кабелна кутия от двувалова D серия. Мисля да ползвам 3и4 скорост от кабелната и 1,2,5 с файнала от хидро кутията, до колкото знам 3 скорост пасва без преправяне но на 4 се преправя вътрешния диаметър. Това така ли е? Колко трябва да се преправи и други промени имали които трабва да направя.Другия въпрос е свързан с бутала и биели. Понеже двигателя си понагорява масло мисля да го ревизирам,до колкото съм чел из форума се слагат бутала PM6. PM7 за да се сгъсти. Въпроса е само бутала мога ли да сменя в смисъл да сложа тези бутала на моите биели или трабва да взема буталата с биелите и кои от тези бутала да използвам. Трябва да се има на предвид че колата има и газ Колата ще е евридейка никога няма да ходи на писта или други състезанияАко някой има желание и опит нека сподели за да не търся сам топлата вода Моля модераторите ако решат че темата не е за този раздел да я преместят където трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 9 Юли, 2013 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=84976 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове