Дон Цеци 0 #1 Публикувано 9 Юли, 2013 Здравейте колеги, имам желание да си закупя Хонда Сивик 1,4 бензин - хибрид , 2007 г., автоматик . Може ли някой да ми каже надеждна ли е батерията и колко живот и дават от Хонда ? Ако някой има и други наблюдения , ще се радвам да ги споделите . Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #2 Отговорено 11 Юли, 2013 Здравей, колега! Гледам, че май никой няма да ти отговори. Това, което съм чел (от любопитство) по чуждите форуми е че батерията има 8 год. гаранция. Колко точно ще издържи на конкретния автомобил - никой не знае. Нова струва около 3000 - 4000 долара. Горе-долу толкова е разликата между Сивик със и без IMA. При положение, че в България едва ли е много разпространен този модел с IMA, смятай каква ще е цената на нова батерия или пък отстраняване на евентуален проблем с нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #3 Отговорено 12 Юли, 2013 На мен в Карада ми бяха казали, че гаранцията на IMA системата тук в България била 6 години, т.е. ако тази която мислиш да вземаш е 2007 вече изтича или е изтекла. А за евентуално отстраняване на проблеми, май само в оторизиран сервиз поне за ел.двигателя, че това си е екзотика за нашите ширини все още. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svetliohonda 3 #4 Отговорено 30 Юли, 2013 Здравейте колеги, имам желание да си закупя Хонда Сивик 1,4 бензин - хибрид , 2007 г., автоматик . Може ли някой да ми каже надеждна ли е батерията и колко живот и дават от Хонда ? Ако някой има и други наблюдения , ще се радвам да ги споделите . Благодаряколега купувай няма да съжаляваш имам същата Хонда ако имаш някакви въпроси ми звънни 0898 47 79 17 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SToDo 1 #5 Отговорено 31 Юли, 2013 всичко е на шанс, има много доволни но има и такива които на 3-4 годишни коли ги сменят.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове