ani hani 0 #1 Публикувано 5 Юли, 2013 Имам Хонда Лого-1,3. Много съм доволна-женска кола идеална за града."Доброжелател" ми е сипал захар в резервоара и независимо от това, че го промихме целия, двигателя блокира.Вътре е ужас- всичко е клеясало ,спечено ,надрано готово за цялостен основен ремонт.Мисля,че ще е по-лесно и евтино да търся нов двигател,но трудно се намира каквото и да е за този модел.Не съм наясно и дали двигател от друг модел Хонда би могъл да стане.Моля за съдействие и съвет Хонда-форумци! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 5 Юли, 2013 Това направо звучи ужасно , за сефте чувал за захар в двигателя ... Това което мога да ти кажа , че при всички положение друг двигател ще стане за твоя автомобил , НО ще се изисква най-вероятно преработка на ел инстацията с друг компютър и чип за него това си е на практика тунинг ... Предполагам че двигател от Сивик 6-та нагоре би ти свършил по-добра работа поради еднаквите инсталации OBD2 . Общо взето не е лесна манипулацията и е редно да бъде извършена от квалифициран майстор или сервиз , който е специализиран по Хонди !!! 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #3 Отговорено 5 Юли, 2013 Отмъщение?Някой се е чуствал засегнат!Номерът е доста стар.Двг-то блокира брутално!Помня, че като малки го знаехме, но не сме го прилагали.Моя съвет е нов двигател втора ръка, намират се, особенно в Германия!Mobile.bg 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове