Jump to content
ani hani

Захар в резервоара!

Recommended Posts

Имам Хонда Лого-1,3. Много съм доволна-женска кола идеална за града."Доброжелател" ми е сипал захар в резервоара и независимо от това, че го промихме целия, двигателя блокира.Вътре е ужас- всичко е клеясало ,спечено ,надрано готово за цялостен основен ремонт.Мисля,че ще е по-лесно и евтино да търся нов двигател,но трудно се намира каквото и да е за този модел.Не съм наясно и дали двигател от друг модел Хонда би могъл да стане.Моля за съдействие и съвет Хонда-форумци!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това направо звучи ужасно , за сефте чувал за захар в двигателя ... Това което мога да ти кажа , че при всички положение друг двигател ще стане за твоя автомобил , НО ще се изисква най-вероятно преработка на ел инстацията с друг компютър и чип за него :( това си е на практика тунинг ... Предполагам че двигател от Сивик 6-та нагоре би ти свършил по-добра работа поради еднаквите инсталации OBD2 . Общо взето не е лесна манипулацията и е редно да бъде извършена от квалифициран майстор или сервиз , който е специализиран по Хонди !!!

  • Нагоре 2
  • Надолу 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отмъщение?Някой се е чуствал засегнат!Номерът е доста стар.Двг-то блокира брутално!Помня, че като малки го знаехме, но не сме го прилагали.Моя съвет е нов двигател втора ръка, намират се, особенно в Германия!Mobile.bg

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...