Jump to content
rahneff

Шум в купето отзад

Recommended Posts

Здравейте момчета и /момичета/. От няколко дни и аз съм вече горд собственик на Хонда ЦР- В 147 к 2000 куб.1999 г.Смених вече всички консумативи както се полага за нов автомобил но имам въпрос към по запознатите колеги с тази модификация.Имам някакво странно виене в купето .Чува се най вече в задната част на колата.Започва като се движа със 40 км в час и към 110 км вече се позагубва .Смених диференциалното масло както прочетох във форума но никаква промяна нямаше в шума.А маслото беше много бистро все едно скоро е сменено а не е ,което ме навежда на мисълта че може би там са наред нещата .Освен това нямам никакъв шум при завои в ляво и в дясно което както разбрах е присъщо за проблем в диференциала.Майстора който я обслужи казва че това е шум от гумите ,заради шарката ама не ми се вярва много.Та въпроса ми е някой има ли подобен проблем.Може ли да е наистина от гумите или да е диференциала,или някой лагер нещо.Вашите Хондета безшумно ли ви возят .Благодаря на всички предварително

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не ти пречи да я "обуеш" в по-безшумни гуми и да працениш дали е от тях. Друго за което се сещам е някой заден лагер.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо да ти е честита новата придобивка и много безаварийни километри. :rolleyes: Гумите са фактор при шума.Аз като сложих летни МИшелин и нещата се подобриха доста.С зимните си беше доста по-шумничко.А трябва да знаеш,че CRV-то не се слави като много безшумна кола.И пак си остава варията за лагер или някакъв друг проблем.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята също е много шумна- явно е нормално за този модел. Имаше една тема специално за обезшумяване - ако имаш излишни пари :) При висока скорост се увеличават шума от двигателя и въздушното съпротивление и заглушават другите шумове. Иначе и гумите със сигурност влияят. Ако искаш тишина си помисли за S класа :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не ти пречи да я "обуеш" в по-безшумни гуми и да працениш дали е от тях...

Подкрепям, моята като я купих беше с летни гуми и си беше тиха. Сега сложих А/Т гуми (понеже ниждите са ми такива) и шума се вдигна малко.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...