k530i 1 #1 Публикувано 28 Юни, 2013 Здравейте,спрели ли сме се на този автомобил за покупка:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11360686182608368&f1=details&slink=3bxzleМоля за Вашите мнения и препоръки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tgerov 24 #2 Отговорено 28 Юни, 2013 По това което аз забелязвам - първо прекалено е излъскана - означава, че няма как адекватно да установиш колко и как е била ползвана колата преди това. Второ - 120 000 км. са абсолютно нереални, просто забравяш, че въобще ще разбереш на какви реални километри е(въпреки че продавача ще те убеждава в друго 100%). Трето - тази кола няма аларма (това е стандартен ключ с централно заключване, освен ако не е вградена, но ме съмнява силно.) Четвърто - мисля че не е с Ел. усилвател на волана а със хидравлика (може и да греша тук - по опитните колеги ще кажат ) Пето - няма климатроник , а обикновен климатик и няма и халогенни фарове както и лека забележка по задна броня отляво. Няма допълнителна информация за колата - не се знае от къде е внос - което оказва влияние откъм ръжди. За мен е силно некоректно това подвеждане с грешна информация още от обявата. Трябва също да се види в документите на колата дали няма разминаване в датата на производството. П.С: Мисля че можете да намерите подобен автомобил и на по-ниска цена и като че ли за препоръчване да не е от авто-къща, но това е въпрос на личен избор. П.С. 2 : Бих ви препоръчал също така да споделите с форума към какви точни параметри сте се ориентирали относно автомобила, за да могат колегите да се намесят по-адекватно и респективно да получите по-качествен отговор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MegatroniC 47 #3 Отговорено 28 Юни, 2013 (Редактирано) Здравейте, спрели ли сме се на този автомобил за покупка: http://nfs.mobile.bg...ls&slink=3bxzle Моля за Вашите мнения и препоръки. tgerov мисля, че всички модификации след 2002-ра са с ел. усилвване на волана. Там не трябва да има съмнения, На хубав и здрав модел сте се спрели, но нещо не ми се вързват годината и снимките. За тази година колата трябва да е фейслифт, тоест таблото да е такова http://www.autogaler..._ls_2005_07.jpg Мигачите да са в страничните огледала а не над гумата и да няма издатини на фаровете (който не знам за какъв чеп с ги сложили там ) http://upload.wikime...-Honda-Jazz.jpg Иначе освен дярнатото по задната броня и странния етикет (поне на такова ми прилича на дясното огледало), изглежда добре. Редактирано 28 Юни, 2013 от MegatroniC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k530i 1 #4 Отговорено 28 Юни, 2013 Благодаря за отговорите.Километрите не ги вярваме на нито една кола, която сме гледаме (от авто-салон). Не оказват за нас такова знчение, защото е ясно, че са нереални.Рамата на колата (дадена от продавача) е JHMGD57704S201820. Датата на производство ни излиза 2004г., а регистрацията на колата иначе е 2006г - това трябва ли да ни претиснява за нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko22 58 #5 Отговорено 28 Юни, 2013 (Редактирано) Няколко неща от мен колега които ми се набиват на очи на първо четене: 1. Изключително некоректна обява с много несъществуващи екстри в конкретния екземпляр, (много се забавлявах на екстрата "филтър за твърди частици"), което и говори какъв е продавача. 2. Липсва гумения лип под предната броня както и цвета и идва малко по-светличък от предния капак, също така радиатора изглежда доста лъскав, (явно е чисто нов), което задава въпроса каква ли е историята на това, (много бих искал да чуя варианта на джамбаза, винаги са много забавни понякога дори с литературна стойност />). 3. Волана е в окаяно състояние за 120 000 км. Моята е на 118 000км абсолютно реални, тъй като я взех тук на Майорка от първия и собственик с истинска сервизна история, и няма абсолютно никакви следи от износване или захабяване на волана или топката на скоростния лост. Тук говориме за 200 000+ км, като колко е голям плюса само може да се гадае. 4. На някои от снимките се виждат остатъци от сняг около околните коли, както и по планините в далечината. Откога стои тази кола за продажба сам можеш да си направиш сметка. (може би има защо) 5. Че колата не е 2006г. нещата са очевидни, фейслифта излиза в края на 2004 в Англия и в началото на 2005 в Европа. Разлика от 2 години от датата на производство и първата регистрация е малко нереално за мен. Обикновено дилърите пускат за продажба новия модел след като са изчерпани бройките от стария, затова и се правят големи промоции и отстъпки в цената на стария модел точно преди да се появи новия модел, да се изчистят евентуално останалите бройки. 6. Аз кола от Дупница няма да взема, покрай братовчет ми който работата му е свързана с това, съм видял доста невероятни неща изпълнени от дупнишки джамбази. Сигурно има и читави коли там, но процента им е изключително малък. Това е от мен колега, избрал си доста здрав и непретенциозен модел, стига да намериш читав екземпляр, така че според мен продължавай да го търсиш. /> Редактирано 28 Юни, 2013 от icko22 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове