Imst 558 #1 Публикувано 24 Юни, 2013 Здравейте, бъдещи колеги (надявам се в съвсем скоро време), В момента съм в процес на избор на нова (употребявана) кола и общо взето за сега гледам само японски марки, като определено хонда и мазда са на първо място в списъка. Та с две думи спрял съм се на Акорд 7 генерация (задължително бензин) и бих искал да ви попитам дали някой от вас има преки впечатление от следните обяви: [*]http://www.cars.bg/c109292 [*]http://www.mobile.bg/11363899170070012 По принцип 2.4 моторът ще ми дойде малко свръх големичък за моя по-скоро "старчески" стил на каране, но не е изключен като вариант. По отношение на другата обява (с двулитровия мотор), гледам я от доста отдавна , може би от началото на годината и се чудя за това време защо все още не е продадена. Също така, дали някой колега от форума би могъл да удари едно рамо при огледите, тъй като аз лично нямам почти никаква представа какво да гледам и какви са особеностите на употребяваните акорди. Поздрави и Благодаря предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #2 Отговорено 24 Юни, 2013 (Редактирано) Принципно разхода на 2.4 мотора е само идея по-висок от този на 2.0. Разликата в данъка и ГО също не е голяма. Аз лично бих избрал 2.4 при всеки случай!И двете коли са доста скъпи, като за не-екзекютив ниво (нямат шибедах и навигация), така че не се изненадвай, че не са се продали бързо. Аз мойта я взех преди над 3 години (когато още нямаше навършени 6 години) за 15 800, но беше най-скъпия вариант - дизел, с най-високо ниво, навигация и шибедах. А вече, макар и с фейслифта, модела започва бавно и сигурно да остарява.Ако колите са от София и огледите могат да станат вечер, бих ударил едно рамо. Редактирано 24 Юни, 2013 от Veseliq 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D_U_D_E 28 #3 Отговорено 25 Юни, 2013 (Редактирано) Ами тази обява с 2.4-то си пише, че е Type S, при който по принцип няма шибедах, навигация, подгряване на седалки, авто фарове/чистачки, пръскалки на фаровете, Premium Sound System и други глезотийки характерни за Executive модификацията. Но както се вижда има доста коли с екстри, навярно поръчвани допълнително. Вече конкретно за двете коли, мисля че и двете си заслужават поне да се видят, да от известно време се продават може би защото и цената си им е една идея по-висока от на останалите, които са внос, но при положение, че тези са купувани от България и си имат пълна серзивна история, навярно реални километри, т.е. са с едни гърди напред. Вече за коя от двете ... качваш се пробваш и сам ще си прецениш, 2.0 в СЕДАН въобще не е слаб.Успех.П.С. обявите са от частни лица, т.е. колите са в движение и най-добре да се видят от някой сервиз(Омбре / Юби КО), за да няма изненади(които са малко вероятни, но все пак) Редактирано 25 Юни, 2013 от D_U_D_E Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове