Jump to content
Imst

Съвет за Акорд 7-ца

Recommended Posts

Здравейте, бъдещи колеги (надявам се в съвсем скоро време),

В момента съм в процес на избор на нова (употребявана) кола и общо взето за сега гледам само японски марки, като определено хонда и мазда са на първо място в списъка.

Та с две думи спрял съм се на Акорд 7 генерация (задължително бензин) и бих искал да ви попитам дали някой от вас има преки впечатление от следните обяви:

[*]http://www.cars.bg/c109292

[*]http://www.mobile.bg/11363899170070012

По принцип 2.4 моторът ще ми дойде малко свръх големичък за моя по-скоро "старчески" стил на каране, но не е изключен като вариант. По отношение на другата обява (с двулитровия мотор), гледам я от доста отдавна , може би от началото на годината и се чудя за това време защо все още не е продадена.

Също така, дали някой колега от форума би могъл да удари едно рамо при огледите, тъй като аз лично нямам почти никаква представа какво да гледам и какви са особеностите на употребяваните акорди.

Поздрави и Благодаря предварително !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Принципно разхода на 2.4 мотора е само идея по-висок от този на 2.0. Разликата в данъка и ГО също не е голяма. Аз лично бих избрал 2.4 при всеки случай!И двете коли са доста скъпи, като за не-екзекютив ниво (нямат шибедах и навигация), така че не се изненадвай, че не са се продали бързо. Аз мойта я взех преди над 3 години (когато още нямаше навършени 6 години) за 15 800, но беше най-скъпия вариант - дизел, с най-високо ниво, навигация и шибедах. А вече, макар и с фейслифта, модела започва бавно и сигурно да остарява.Ако колите са от София и огледите могат да станат вечер, бих ударил едно рамо.

Редактирано от Veseliq
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ами тази обява с 2.4-то си пише, че е Type S, при който по принцип няма шибедах, навигация, подгряване на седалки, авто фарове/чистачки, пръскалки на фаровете, Premium Sound System и други глезотийки характерни за Executive модификацията. Но както се вижда има доста коли с екстри, навярно поръчвани допълнително. Вече конкретно за двете коли, мисля че и двете си заслужават поне да се видят, да от известно време се продават може би защото и цената си им е една идея по-висока от на останалите, които са внос, но при положение, че тези са купувани от България и си имат пълна серзивна история, навярно реални километри, т.е. са с едни гърди напред. Вече за коя от двете ... качваш се пробваш и сам ще си прецениш, 2.0 в СЕДАН въобще не е слаб.Успех.П.С. обявите са от частни лица, т.е. колите са в движение и най-добре да се видят от някой сервиз(Омбре / Юби КО), за да няма изненади(които са малко вероятни, но все пак)

Редактирано от D_U_D_E

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...