Кръчмонавта 17 #1 Публикувано 19 Юни, 2013 Здравейте колеги, имам един въпрос за prelude 4g-защо като вали дъжд (независимо силно слабо), а дори и когато си мия колата се запотяват стъклата до такава степен че нищо да не виждам.И не се запотяват за 10 15 мин. , ами за 20 30 секунди.Някакви идей? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marfi_9093 15 #2 Отговорено 19 Юни, 2013 Виж си филтъра на купето!:)/> 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
canko79 5 #3 Отговорено 19 Юни, 2013 (Редактирано) До колкото знам прелюд-4 и 5,оригинално нямат филтър на купето.Но прелюда страда от вода в багажника,когато вали често им влиза вода в багажника,от запушени отводнителни маркучи на шибидаха или скапани уплътнения на стоповите.Когато има влага в колата и ако си цъкнал копчето да върти въздуха в колата може дасе запотяват стъклата. Редактирано 19 Юни, 2013 от canko79 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кръчмонавта 17 #4 Отговорено 19 Юни, 2013 Четвъртата генерация нямат филтър купе а за другите неща трябва да ги проверя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 985 #5 Отговорено 14 Август, 2013 (Редактирано) От опит да кажа и аз.Рядко маркучите се затлачват или ако са затлачени то е долу ниско в купето където излиза водата от люка.Дали влиза вода от стоповете можеш да провериш след 1вата автомивка като я измиеш и погледнеш ваничката на резервната гума и джобовете в страни до резервната гума ( където илизат маркучите на люка ).След като отстраниш течовете ( ако има такива въобще ) си измий добре прозорците и си купи влагоуловител от големите вериги магазини.Струват около 10-15 лева бройката и повярвай , помагат доста особено при дъждовните месеци с много влага. Редактирано 14 Август, 2013 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кръчмонавта 17 #6 Отговорено 8 Септември, 2013 Благодаря ти, тези дни като имам повече време ще видя как са маркучите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове