stockbroker 2 #1 Публикувано 15 Юни, 2013 Здравейте! От известно време климатика не духа достатъчно студено. Установих, че уплътнението на капака на двигателя при въздухозаборника на парното е смачкано и отлепено и затова вентилатора засмуква топъл въздух от двигателя. Знаете ли откъде в София мога да купя такова уплътнение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #2 Отговорено 16 Юни, 2013 Препоръчвам ти да разгледаш в темите на колегите които продават коли на части от София. Мисля че ще ти предложат доста по-добри цени от магазините Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 16 Юни, 2013 То не трябва ли да си затваряш клапата на купето,когато пускаш климата,или аз нещо не разбирам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stockbroker 2 #4 Отговорено 16 Юни, 2013 Според мен не е проблем и да е отворена, за да вкарва свеж въздух отвън. Изпарителят на климатика в купето без проблем може да изстуди въздуха отвън, но явно като влезне горещината от двигателя му се намаля ефективността. Другото което установих е, че като карам бързо на магистралата духа по-топло влезна ли в града с 50 или на място духа студено - т.е при голяма скорост и въздушната струя е силна и набива горещината точно във въздухозаборниците. Помислих си да не би проблемът да идва от кранчето за топлото, но то ако изпуска винаги ще духа недостатъчно студено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #5 Отговорено 16 Юни, 2013 Взимай от колегите и пробвай и ще разбереш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове