sashko87 10 #1 Публикувано 14 Юни, 2013 Колеги нещо скърца ,разглобявал сам всичко обезшумявал съм и само по дупките ,може ли да е задния голям тампон на носача . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #2 Отговорено 14 Юни, 2013 Може, да и при мен скърцат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #3 Отговорено 14 Юни, 2013 да обаче ако натисна колата отзаде ,не се чува никакав шум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #4 Отговорено 14 Юни, 2013 При мен се чува като слизам от тротоара или мина през дупка, не знам при теб как е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #5 Отговорено 15 Юни, 2013 а на неравности и дупки винаги и много ме дразни ако знам че е тампона ще го сменя ,но какво друго дае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SandokanD14 1 #6 Отговорено 15 Юни, 2013 Колега и при мен беше така, означава че тампона е тръгнал, по-добре го смени сега, защото аз изчаках и лошото почна като спря скърцането Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #7 Отговорено 15 Юни, 2013 ясно значи да разбирам че няма какво друго да е освен тампона ,защото аз го чувам се едно някъде от задната седалка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #8 Отговорено 16 Юни, 2013 (Редактирано) Имам същото скърцане отзад, но отляво.Преди година и половина-две, сменях тампоните на носачите с оригинални такива от Бултрако, дали е възможно да си е заминал вече единия.Точно като колегата и на мен скърцането ми се чува като от задната седалка или кората, но проверих и всичко е уплатнено.... Редактирано 16 Юни, 2013 от Shorty Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #9 Отговорено 16 Юни, 2013 Има голям шанс да е от тампона, ако не са поставени правилно най-вече. Колегата izanagi ми пусна тема в която подробно е описано как се слагат тампоните и се мери като колата е стъпила на колелата си да не седят под напрежение... Големи трудности с това срещат колите със снижено окачване (рязани прожини и прочие) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #10 Отговорено 16 Юни, 2013 какво искаш да кажеш с това ''като спря скарцането стана лошо'' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SandokanD14 1 #11 Отговорено 16 Юни, 2013 (Редактирано) какво искаш да кажеш с това ''като спря скарцането стана лошо'' Към мен ли е въпросът, колега? Ами при мен започнаха да скърцат отзад както ти си го описал, но след няколко месеца спря, както четох в други форуми, това означава, че тампоните напълно са заминали, така беше и при мен, при дори най-малката дупка или бордюр, няма значение колко бавно карах отзад удряше много кораво, почти като на метал, но не скърцаше вече. Поръчах си оригинални от Бултрако за 100 лв, смених ги в сервиз и направо се родих Редактирано 16 Юни, 2013 от SandokanD14 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #12 Отговорено 16 Юни, 2013 ем и мен значи това ме чака че много дразни това скарцане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове