SandokanD14 1 #1 Публикувано 10 Юни, 2013 Здравейте, колеги, имам два въпроса: Взаимно заменяеми ли са централните конзоли с и без подлакътник, понеже мисля да сложа подлакътник на моята. И вторият въпрос: самият подлакътник изнася ли се напред, защото иначе стои доста назад ? И като цяло искам да чуя мнения, удобен ли е подлакътникът, използвате ли го като пътувате и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 11 Юни, 2013 Заменяеми са,поне на англичанките.Не се движи напред и да,доста назад стои,но ми върши работа на дълъг път и за някои дреболии,които стоят в него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SandokanD14 1 #3 Отговорено 11 Юни, 2013 Дали може да се монтира на японка хеч? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #4 Отговорено 11 Юни, 2013 Да, удобен е, поне на мен, но аз пък не съм много дребен.Не, не се изнася напред.Не, не става от англичанка на японка.Няма разлика в барчето, може да се сложи на всяка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SandokanD14 1 #5 Отговорено 11 Юни, 2013 Да, удобен е, поне на мен, но аз пък не съм много дребен.Не, не се изнася напред.Не, не става от англичанка на японка.Няма разлика в барчето, може да се сложи на всяка.Колега, не разбрах централната конзола от англичанка (частта, която е до скоростния лост) може ли да се сложи на японка ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stiliqn86 47 #6 Отговорено 12 Юни, 2013 Не може цялата конзола където е подлакътника на японката стига до скоростния лост, тя е цяла с подлакътника.Отиди в някоя морга и вземи направо цялата конзола от японка и слагай колега няма да съжаляваш особено ако пътуваш повечко.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове