Jump to content
sharpbg

Съмнение за Гарнитура(глава)

Recommended Posts

И тъй колеги, колата от аватара с двигател д15б2. Случката:Излизам от нас няма проблем след около 300м. предното стъкло се запоти от долу и в купето нахълта една миризма на изгоряло, като на прегорели кабели нещо такова, отбих нищо съмнително, карах около 1 км, датчика на температурата стабилно си държи в норма, горен и долен кръг горещи маркучите меки, вентилатора си включи изклюучи на няколко пъти датчика добре. Някакви идеи, за това което ми се случи, че ми предстои да пътувам да не ме издъни. Благодаря предварително.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

I Каде е логиката да ти се поти джама и да си духнал гарнитура .има едно радиаторче на парното вътре :unsure: понякога от него се потят . куби ли течност .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами точно, че не я знам логиката и затова пиша. Колата не беше карана седмица преди това ако това е от значение, за губене на течност не бих казал от сума и време около година от както смених антифриза наблюдавам течността в разширителния съд когато е загряла например и разлика не виждам. Това радиаторче какво за него, искаш да кажеш че ако е заминало и ще ми поти стъклото и ще мирише на изгорели кабели? Мен ме притеснява миризмата на изгорял кабел в купето ей това не мога да си обясня. Един въпрос как да позная ако е духнала гарнитурата освен по загубата на течност, защото не я карам често и не мога да я наблюдавам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...