Jump to content
stm

Въпрос за обръщане дирекцията на CR-V 2002 г.

Recommended Posts

Здравейте Имам впрос за обршщане на дирекцията на ЦР-В 2002 г - бензин 150к.с. Ясно ми е че трябва да се сменят стандартните неща - табло , рейка , вътре в купето корите на вратите , фаровете , патроните на вратите .Доколкото знам също се налага и удължаване и преработка на ел инсталацията под капака .Друго важно кое е ? Много ми е интересно на този модел налага ли се изрязването и смяната на ламарината между двигателя и купето ? там цялата ламарина ли се сменя или се правят само корекции на някой части ?Проблема би бил ако се сменя тази ламарина дали може достатъчно добре за се залепи новата така че да не тече вътре вода в купето ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се сменя firewall-а колега. По принцип на Хондите които съм гледал си има технологични отвори и от двете страни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За колко пари го правят това удоволствие , и къде ? Предполагам че щом се удължава инсталацията цената му се увеличава допълнително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се сменя firewall-а колега. По принцип на Хондите които съм гледал си има технологични отвори и от двете страни.

Не е вярно това, не подвеждай колегата. Няма хонда на която да може да се обърне дирекцията без да се сменя firewall-a и да стане като излязла от завода. Boss Hogg може да потвърди как изглежда такова ЦР-В с обърнат волан без смяна на firewall. Гледката беше потресаваща

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То не е само при Хондите, при всяка Японска кола не се ли смени, после от километър личи, че е правена .. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...