Кирето 15 #1 Публикувано 5 Юни, 2013 Здравей народеОт две години карам с кабели дето фърлят искри, поомотах ги с малко силиконец и колата си варви не прекъсва. Та видях се в малко кинти и тея дни си взех кабели EPS за 90 кинта, някой на скоро да си е копувал кабелаж за свещи и какви цени вървят имате ли наблюдение в/у тази марка (все пак оригинални не ми се чакат а и излизат по солено).ПоздравиП.С. Темата е информативна целта е да помогне на хора който си търсят кабели за да не се набият на най скъпия.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #2 Отговорено 5 Юни, 2013 Кабели афтърмаркет варират около тази цена,но не е от най добрите алтернативи точно за кабели...Оригинални мисля,че бяха с около 50,60 лв нагоре, а разликата в качеството е ехеее... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кирето 15 #3 Отговорено 6 Юни, 2013 90 кинта ги взех защото човека който ги купи ползва 30 процента отстъпка от магазина (има сервиз и ми е приятел).Луда работа ако имаш време да чакаш си излиза най разумно с поръчка от щатите .......ама не всеки може да чака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #4 Отговорено 8 Юни, 2013 Като кабели ползвам Тесла - 45 кинта , 3г не са мръднали . Като свещи - ползвам само японско НЖК . Всичко друго е компромис . Последните ми излязоха 25лв от общите поръчки . Иначе в България са към 40лв с доставката . И за това сега си държа по един комплект резерва . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове