Jump to content
Вик

Проблем с скорустите

Recommended Posts

Колеги помощ преди 3 дена си купих много добра хонда, но от вчера задната предавка ми прави проблеми.

Въпросът ми е от какво може да е.

Не влиза изобщо или ако влезе е с онези неприятни звуци от не добре натиснат съединител проблема е че аз го натискам до дъно понякога го препомпвам и пак не влиза а има моменти кога си влиза като пирон в кисело мляко .

Възможно ли е от прекаленото радване и рязно ускорения да се прецака задната предавка тоно или съединителя, изглежда ми на практика невъзможно но някой с повече опит ако знае да казва.

Или пък да съм причинил нещо да съединителя но пък другите предваки си влизат перфектно.

Мерси предварително Публикувано изображение

• Надолу 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега , не знам ама отвори поне google и виж как се пишат "скорУсти" и "рязНо"..Дано се справиш по-бързо с проблемите които имаш с колата.

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се за правописа но бързам скоро трябва да пътувам с нея и не искам да остана без задна предавка в някой непознат град Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това па представяш ли си ако беше на писал че караш 5та хеч 90 коня 94 набор . Че кутията ти е S20 че ако се беше потрудил да дадеш и малко инфо за колата .Я иди са до колата вкЛУчи 1 да отлепи малко на полу съединител и боцни задна .И пише ко е станало .А тва за колата звездите ми го говорят и не съм сигурен .П.п за задна не се коси книжка кат кара и кат зе испита ти я дадоха на пред да караш не на зад :D/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...