Вик 2 #1 Публикувано 4 Юни, 2013 Колеги помощ преди 3 дена си купих много добра хонда, но от вчера задната предавка ми прави проблеми. Въпросът ми е от какво може да е. Не влиза изобщо или ако влезе е с онези неприятни звуци от не добре натиснат съединител проблема е че аз го натискам до дъно понякога го препомпвам и пак не влиза а има моменти кога си влиза като пирон в кисело мляко . Възможно ли е от прекаленото радване и рязно ускорения да се прецака задната предавка тоно или съединителя, изглежда ми на практика невъзможно но някой с повече опит ако знае да казва. Или пък да съм причинил нещо да съединителя но пък другите предваки си влизат перфектно. Мерси предварително 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 987 #2 Отговорено 4 Юни, 2013 Колега , не знам ама отвори поне google и виж как се пишат "скорУсти" и "рязНо"..Дано се справиш по-бързо с проблемите които имаш с колата. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вик 2 #3 Отговорено 4 Юни, 2013 Извинявам се за правописа но бързам скоро трябва да пътувам с нея и не искам да остана без задна предавка в някой непознат град Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 4 Юни, 2013 Това па представяш ли си ако беше на писал че караш 5та хеч 90 коня 94 набор . Че кутията ти е S20 че ако се беше потрудил да дадеш и малко инфо за колата .Я иди са до колата вкЛУчи 1 да отлепи малко на полу съединител и боцни задна .И пише ко е станало .А тва за колата звездите ми го говорят и не съм сигурен .П.п за задна не се коси книжка кат кара и кат зе испита ти я дадоха на пред да караш не на зад :D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #5 Отговорено 5 Юни, 2013 (Редактирано) Защо чат пат задна не влиза? Редактирано 21 Август, 2013 от atoma 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове