Miramax 11 #1 Публикувано 25 Май, 2013 (Редактирано) Здравейте на всички !Още малко ми остава да събера пари за Хонда, харесах вече няколко обяви, но искам да помоля някой който е от Пловдив, да ми помогне при избирането на съответната кола, тъй като си е друго някой с Хонда, който разбира да я погледне, дори и собственика да казва, че всичко е идеално. И аз съм от Пловдив , така че лесно ще се разберем.Парите, които мога да дам са до 2500 лв. Гледам обяви за 6та и за 5та генерация. Повече ме привлича 5та генерация, но пък 6та има повече удобства. Дайте ми съвети кой модел е по-подходящ като за студентска кола(с която хем да си ходя нормално на лекции, хем да върви добре)Не искам да влизам в големия данък т.е. над 101 коня. Искам нещо до тези коне. Най - вече гледам Honda 5th gen 1.5 - 90 hp Какво ще кажете за 5та генерация същите коне и 1.4 - 75 коняКойто реши че иска да ми помогне да пише тук !Благодаря ! Редактирано 25 Май, 2013 от Miramax Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tgerov 24 #2 Отговорено 26 Май, 2013 Първо ще ти кажа, че хубаво си се насочил към марката. Относно това което търсиш, според мен най-добрият вариант за теб ще бъде двигател 1.4 IS - 90 к.с. - няма да върви като звяр, но въпреки това ще ти свърши много добра работа. Относно годината на производство гледай да е 97-00 японка, с 3 врати. Поне аз бих избрал такава, по лекичка е, по-мъничка е, което за градски условия е просто незаменимо, а от личен опит мога да ти кажа, че и извън града се пътува много комфортно, стига да не сте 5 парчета вътре. Да ходиш университета е идеална, поддръжката й също е поносима, така че не му мисли много. Като екстри в колата е хубаво да има въздушни възглавници, ABS и клима. Общо взето като ги сложиш всичките неща в търсачката и ще ти излязат хубави оферти, но може и да се наложи да сложиш още някой стотак отгоре за колицата, но повярвай ми заслужава си ! Дано да имаш късмет с покупката Като се спреш на някой конкретен автомобил може да постнеш тук обявата за да може по запознатите колеги да дадат мнение, въпреки че огледа на място е незаменим ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 417 #3 Отговорено 26 Май, 2013 И аз подкрепям колегата, карал съм 6 ген. 1.4 IS - 90 коня и смея да твърдя, че наистина е перфектен автомобил. Що се отнася до 5 ген. също перфектна кола, но сякаш по трудно се намират вече читави екземпляри. Каквото и да си избереш гледай три неща; да няма удари, да няма ръжда и да няма никакви тунинг истории по нея, най-добре колата да е в заводски вид. Има много 6-ти генерации за твоите пари, ти си на ход. Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #4 Отговорено 26 Май, 2013 колега аз съм за 5г купе 1,5 101кс 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miramax 11 #5 Отговорено 26 Май, 2013 Първо ще ти кажа, че хубаво си се насочил към марката. Относно това което търсиш, според мен най-добрият вариант за теб ще бъде двигател 1.4 IS - 90 к.с. - няма да върви като звяр, но въпреки това ще ти свърши много добра работа. Относно годината на производство гледай да е 97-00 японка, с 3 врати. Поне аз бих избрал такава, по лекичка е, по-мъничка е, което за градски условия е просто незаменимо, а от личен опит мога да ти кажа, че и извън града се пътува много комфортно, стига да не сте 5 парчета вътре. Да ходиш университета е идеална, поддръжката й също е поносима, така че не му мисли много. Като екстри в колата е хубаво да има въздушни възглавници, ABS и клима. Общо взето като ги сложиш всичките неща в търсачката и ще ти излязат хубави оферти, но може и да се наложи да сложиш още някой стотак отгоре за колицата, но повярвай ми заслужава си ! Дано да имаш късмет с покупката Като се спреш на някой конкретен автомобил може да постнеш тук обявата за да може по запознатите колеги да дадат мнение, въпреки че огледа на място е незаменим ! Благодаря за хубавия отговор ! Лично на мен на външен вид повече ми харесваше 5та генерация, също ми харесва това, че НЯМА хидравлика, защото обичам да съм най-близко до пътя като усещане, дори и климатика е излишен. А и все пак студент съм - колкото повече джунжурии има в една кола, толкова повече ще струва ремонта когато нещо се развали. Относно това коя ще е по-бърза, въпреки че съм още малък (почти 20) до сега бях свикнал на каране на високи обороти в града, дори леки дръпки с други коли ( с голф 4 - 116 коня съм) и не знам дали в случая 6та генерация с 1.4is 90 коня или 5та генерация 1.5 - 90 коня ! Ето веднага една обява, която не изглежда да е лоша - http://www.cars.bg/c227788 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #6 Отговорено 26 Май, 2013 ДОбре дошъл , Прегледах обявите и да ти кажа честно , ето тази само ми хвана окото : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11367315655305990&f1=details&slink=31x1fy Дават я най - икономичната . На какво разтояние ще я караш средно ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miramax 11 #7 Отговорено 26 Май, 2013 ДОбре дошъл , Прегледах обявите и да ти кажа честно , ето тази само ми хвана окото : http://nfs.mobile.bg...ls&slink=31x1fy Дават я най - икономичната . На какво разтояние ще я караш средно ?Здравей, разгледал съм ги всичките и специално тази не ми хваща някакси окото .Да не си помислите нещо, ама нали знаете - студенти , студентки, трябва малко от малко като за стара кола да хваща окото.По-скоро нещо такова - http://www.cars.bg/c228008А иначе на ден ако ходя на лекции и се връщам ще минавам по около 14км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове