Jump to content
Metheny

Честит празник! Имам нужда от малко помощ за избор на Jazz

Recommended Posts

Здравейте,Първо, да честитя да всички усещащи този ден като празник! Лично за мен, това трябва да е националният празник.Второ, днес се регистрирах във форума. Причината е прозаична, реших да сменям досегашната кола с нова и по ред стечения на обстоятелствата се насочих към Honda Jazz.. Обаче, никога досега не съм имал досег с тази марка и ми е малко трудно да се ориентирам.Мога ли да разчитам на мнение за тези обяви:http://nfs.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11364125855772931http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11368252095979473&f1=details&slink=3160pvЩе бъда благодарен за нсеки съвет и мнение относно тях или дори и насоки.Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огледай и двете коли и вземи по-запазената.Ако може да ги закараш на една диагностика в Бултрако или Юби КО ще е най-добре.Общо взето на Джаза няма какво да му се чупи.И двигател и ходова част и скоростна кутия са много, много здрави.Мисля, че двигателите са с верига което е плюс.Питай като закараш колата на диагностика в сервиза ще ти кажат.Модела се сглобява в Япония..........общо взето безпроблемен автомобил.Успех !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за препоръката за диагностиката. На снимки изглеждат добре и двете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черната е с предницата от преди фейслифта, а задната броня е от след фейслифта, огледай внимателно за сериозни удъри. Иначе ослушай се за лгерите на задните главини, това е най-често срещания проблем при Джаза, като цяло са доста корави и непретенциозни машинки. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...