J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 23 Май, 2013 (Редактирано) Здравейте.Не ми отчита правилно бензина.Значи филма е такъв,смених таблото-същата работа не беше от това,изкарах поплавъка движи се перфектно отчита нормално като го мърдам на ръка,стрелката отива до горе и до долу НО сложа ли го в резервоара стрелката се дига на 5мм над червеното,и остава там.Когато го извадя поплавъка е мокър.Три пъти вече ми свършва бензина за това съм сигурен,че няма бензин поплавъка работи таблото също сложа ли го не иска да слезе стрелката по на долу не е чувствителна даже не мърда като и налея за 10-20 лева.В началото слизаше почти до червеното но по надолу не иска.Стигам до извода,че или закача някаде или пръчката и целия поплавък е крив...? :dry:/> Интересното е,че наистина поплавъка е мокър като го изкарам и уж показва,че има ама се ме оставя някаде...Не мога да я засега даже колко гори карам на магия по километри. Редактирано 23 Май, 2013 от Valio! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #2 Отговорено 29 Май, 2013 Колеги помагайте....Докато си карам стрелката се вдига почти до половината и бензина свършва(днес..отново..)сипвам и 8 литра и стрелката пада на 3-4мм над червената чертичка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #3 Отговорено 30 Май, 2013 Провери още веднъж с табло, което със сигурност работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simmart 1 #4 Отговорено 30 Май, 2013 А датчика проверил ли си го дали работи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #5 Отговорено 30 Май, 2013 Поплавъка ти прави проблеми , извади го и бавно го движи ще си покаже . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #6 Отговорено 30 Май, 2013 (Редактирано) Не е от таблото.Когато извадя поплавъка и го раздвижа на ръка отчита нормално навсякаде по скалата стига до долу и до горе но сложа ли го застава на едно положение и не мърда по надолу.Когато купих колата стигаше почти до червеното но сега не слиза до там a бензина свършва.Стана ми интересно помпата от къде точно засмуква бензина в резервоара?Да не би да засмуква прекалено горе и наистина да си имам толкова бензин колкото показва?А къде е този датчик? Редактирано 30 Май, 2013 от Valio! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simmart 1 #7 Отговорено 1 Юни, 2013 Буксата на безиновата помпа отгоре ти е датчик за ниво на бензина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #8 Отговорено 1 Юни, 2013 Къде е тая букса на механичната бензинова помпа при този мотор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #9 Отговорено 1 Юни, 2013 Къде е тая букса на механичната бензинова помпа при този мотор? :)/>колеги а някои да си е помослил за спукан поплвък и да се е напалнил с гориво и да стои като водарасли на дъно като извадиш поплавъка го разклати да видиш дали има бензин в него щом наливаш а не отчита според мен е тва пални се с бензин и става по тежък и не мърда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #10 Отговорено 2 Юни, 2013 Не е пукнат отчита си нагоре но не слиза надолу когато е сложен в резервоара.Смених поплавъка и се оправи,взех от 6ген съвместими са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #11 Отговорено 11 Юни, 2013 Оправи се ама друг път Стрелката слиза малко над червеното и точно там колата изгасва....Поплавъка отчита правилно когато го изкарам и го движа на ръка но в резервоара отчита до едно положение не е чувствителен както трябва да бъде.Някакви идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове