mi6o_58 0 #1 Публикувано 22 Май, 2013 Здравейте колеги! От 2 год. карам цр-в 147к. и преди няколко дни на път нещо изтопурка под купето и в огледалото мярнах нещо да се върти по асфалта! Спрях и отидох да го взема , оказа се /според мен/ ламарина от облицовката на предното гърне! Искам да помоля за мнение къде да се намери подобно нещо и дали може и без него .Благодаря на всички които ще се включат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #2 Отговорено 22 Май, 2013 Аз като си купих Сивика имаше такава ламарина, която обгръщаше средното гърне но беше изгнила и я махнах. Карам вече една година без нея и не виждам да има някакви проблеми . Тя явно служи да защитава гърнето или за нещо друго, но аз не знам за какво точно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cekocek 121 #3 Отговорено 22 Май, 2013 Промяна в звука? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #4 Отговорено 22 Май, 2013 Карай докато може . Стига да не дрънчи това си е просто резонатор . Само е малко по - голям . Като изгние го сменяваш с друг резонатор и караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest #5 Отговорено 23 Май, 2013 Да не става въпрос за ламарината, която е около катализатора? Ако е това - карай си без нея, няма страшно. Цената на нова е 250 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #6 Отговорено 23 Май, 2013 Най вероятно точно за предпазната ламарина около катализатора става дума , те гният и се разпадат . Спокойно можеш да си караш , поне няма да ти дрънка . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове