AeronTM 308 #1 Публикувано 20 Май, 2013 Здравейте. Искам да попитам дали някой може да ми даде някакви размери за Стрът Бар за Сивик Д14А3 . Интересува ме каква дължина и дебелина на елементите са подходящи. Защото съм се навил да си направя едно стрът барче на работа, но искам да знам какво ще е подходящо за направата му . Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #2 Отговорено 20 Май, 2013 Не е лошо да кажеш за какъв точно стрът бар.Преден , заден , горен , долен , за купето.Има стрътове дори и за ваничката на резервната гума. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #3 Отговорено 20 Май, 2013 Извинявам се пропуснал съм да го спомена. Става дума за преден горен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mucca 0 #4 Отговорено 21 Май, 2013 Дано някой се включи, че и мен ме интересува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #5 Отговорено 21 Май, 2013 От къде си ? Ако си близо до Пловдив може да скицираш моя , стоков . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #6 Отговорено 22 Май, 2013 Ами далече съм от Пловдив, но намерих материал за планките 4мм и за самото рамо около 7,5мм остава да намеря време да сглобя нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове