Jump to content
georgie

мнения за тази Honda Jazz

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте,твърдо и неотменимо съм решил да влизам в отбора на японските автомобили.някой дали е гледал тази хонда, http://www.cars.bg/c182599Възможно ли е наистина да е на 74к км.Трябва ми градска кола ,на който ще слагам газов инжекцион.Ако може да и хвърлите едно око и да кажете дали си заслужата покупката.Малко ми е далеч и реших преди да тръгна да се посъветвам с вас.Дайте съвет какво по специално да гледам освен стандартните неща,няма възможност да си закарам майстор до там.Направи ми впечатление ,че е паднала лепенката DSI на капака на мотора,това дали е настъпило от прегряване или някакъв друг проблем..Благодаря и лека вечер. :)/>/>

Редактирано от georgie

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Това което ми направи впечатление (от снимките в обявата) са няколко неща:-колата е преди фейслифта, т.е. преди септември 2004-а е произведена (старото табло, мигачите са на калниците, а не на огледалата), т.е. 2006-а е година на регистрация както и самия продавач е написал. Как и защо тази кола е стояла поне година и половина от датата на производство до момента в който се регистрира... странно. Не че не е срещано явление (може да е кола от шоурум или нещо от сорта) но все пак.-същевременно, предната и задната броня са от модела след фейслифта (след септември 2004), т.е. броните са сменявани, не са оригиналните на тази кола.-на снимката където е двигателя се вижда, как бронята се държи (към гредата) само с два болта вместо с 4, средните две дупки са празни (а не трябва) което е пак доказателство, че е имало каламисване (сменявана или най-малкото сваляна броня) и не е направено качествено (вместо 4, са завити само 2 болта - разбирам да е голф 2-ка или опел "капка" - т.е. стара кола да си оставиш ръцете, но това просто ги говори за мърлящина).Един вид - огледай за удари !!! Това с липсващата табелка i-DSI - по-скоро някой си я е харесал и решил да я махне и прибере за себе си, но знае ли човек... много станаха въпросителните за тази кола. А цената си е геройска.С друго не мога да помогна. Успех.

Редактирано от ADH-Honda
  • Нагоре 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм разбирач, но и на мен ми прави впечатление, че при затворен капак на мотора има по-голям луфт от дясната страна (при фаровете), въпреки че предницата е снимана централно. Погледни в тази тема:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=10728&st=0Има доста и полезна информация относно това, какво да гледаме при покупка на автомобил, втора употреба.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ви благодаря за професионалното мнение,въобще си нямах представа за какво става на въпрос относно тази кола.Отминавам тази и продължавам да търся.Аз се запознах основно с темата за автомобили втора употреба,но ето че за всеки модел си има доста индивидуалности.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...