Jump to content
backstage

Проблем с централно на Accord?

Recommended Posts

Accord-а е 2000-та година 1.8iLS. Има странен проблем с централното. Колата няма дистанционно, има монтирана някаква скапана аларма в България мисля, че беше Mongoose от тия със зелените копчета. Но с нейното дистанционно колата НЕ се отключва. Само с ключ. А като отключа с въпросния ключ се отварят само шофьорската и тази зад нея врати. Дясната страна остава заключена. Изключително досадно е, постоянно трябва да се пресягам да отварям и затварям. Какъв може да бъде проблемът? Някой имал ли е подобен?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не може да ми помогне? Днес намерих оригиналното дистанционно на колата, оказа се, че с него се отключва и заключва само задната лява врата (зад шофьорската). Явно понеже досега отварях с ключа, шофьорската се отваря принудително с него, а централното сработва само със задната. Моля, помогнете ми малко, къде може да е проблема? В машинката на шофьорската (ако тя е управляваща) или в самия модул на централното. Ако е в него проблема, къде се намира той?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

провери си машинките на другите две врати. Разглабяш смазваш и гледаш какво става като заключваш. Преди време машинката на багажника на старата кола, не се отваряше заедно със другите врати. В един сервиз ми я смазаха и почистиха и започна да се отваря сама от дистанционното.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Както написа колегата провери си машинките, но за жалост ще трябва да сваляш корите на вратите. Щом като и с ключа не се отварят всичките врати, а също и с оригиналното дистанционно според мен проблема ти е в машинките на вратите. Аз имам подобен проблем в дясна предна и дясна задна врата, понякога се заключват/отключват понякога не. Пробвай за всеки случай да рестартираш приемника на централното заключване като натиснеш 6 пъти един след друг някой от бутоните за заключване или отключване на дистанционното. Също така може и ръчно да заключиш и отключиш вратите, т.е. да раздвижиш механизните /дано да има ефект/. Ето ти едни схемички кое къде се намира. За по-подробна информация си свали Honda Accord ESM. Успех!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от martins

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...