pucky 5 #1 Публикувано 12 Май, 2013 здравейте,като я вземах, беше само с 1 ключ ... та се чудя дали да си изкарам втори. ако някой си е изкарвал(точно за този модел), би ли споделил колко му е излезнало като цена.благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko22 58 #2 Отговорено 13 Май, 2013 (Редактирано) Мен ако питаш не с е чуди, а си извади резервен, защото можеш да се вкараш в голямо приключение ако загубиш този или се прецака, а по закона на Мърфи това се случва в най-неподходящия момент. Иначе ключ можеш да си купиш от ибей за 15-20 паунда и после само да отидеш в представителство на Хонда да ти го програмират и при ключар да ти го нареже. Но преди това им се обади и питай дали могат само да ти го програмират или ще те накарат да си купиш и ключа от тях, защото при тях ключа ще е цифра гаранция, на мен само за дистанционното за отключване ми поискаха 230евро. />/>/> http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-Transponder-key-with-chip-fCivic-Cr-v-Fr-v-Jazz-/190776922642?pt=UK_Car_Accessories_Safety_Security&hash=item2c6b30d212 Редактирано 13 Май, 2013 от icko22 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pucky 5 #3 Отговорено 13 Май, 2013 само в хонда ли могат да ми го препрограмират? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamenkey 0 #4 Отговорено 18 Май, 2013 Според годината цената е между 80 и 140 лв. Мога да програмирам ключа за 15мин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko22 58 #5 Отговорено 18 Май, 2013 140лв само за програмиране???:o/>:o/>:o/>:o/>:o/> WTF Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Капанеца_865 343 #6 Отговорено 18 Май, 2013 (Редактирано) Аз имам резервен ключ,обаче не пали колата с него.Въобще не се чува да завърта стартера и лампата на имобилайзера мига учестено , има ли някакъв начин за самообучение?Какво значи това мигане? Редактирано 18 Май, 2013 от Капанеца_865 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko22 58 #7 Отговорено 19 Май, 2013 Учестененото мигане означава че така наречения имобилайзер на колата не разпознава ключа и затова не позволява да запалиш. Щом ключа пасва в кючалката значи е от тази кола, но според мен имаш проблем със самия ключ, но едва ли с програмиране ще се оправи, в смисъл не виждам как сам може да се е разпрограмирал. Със сигурност си трябва диагностика със специалзиран софтуер на Хонда. Сещам се и за друг вариант, ако така си купил колата, джамбазина от който си я взел е имал само един ключ, не са му се давали пари за втори и просто е извадил един ключ който става само за отключване за 7-8лв и ако не си ги пробвал и двата те е пуснал по пързалката че имаш два ключа. :dry:/> Мамка им джамбазка ако е така!:angry:/>:angry:/>:angry:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Капанеца_865 343 #8 Отговорено 20 Май, 2013 Да,точно така се получи при мен.Дадоха ми втория ключ и аз не го пробвах тогава.Интересно е че самият ключ си е на хонда и ми го дадоха,дори запечатан.Като пробвам с него не пали,но като върна ежедневния ключ,който ползвам и него не го разпознава в началото.Иначе лампите по таблото си светват,но не пали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pucky 5 #9 Отговорено 20 Май, 2013 направиха ми за 80 лв. резервен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko22 58 #10 Отговорено 21 Май, 2013 Добра е цената. ;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #11 Отговорено 21 Май, 2013 направиха ми за 80 лв. резервен.Би било полезно ако кажеш къде е извършена процедурата.Аз например също съм с 1 ключ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pucky 5 #12 Отговорено 21 Май, 2013 (Редактирано) направиха ми за 80 лв. резервен.Би било полезно ако кажеш къде е извършена процедурата.Аз например също съм с 1 ключ.... ами аз съм от пловдив и не знам дали ще съм ти много от полза, но питах на 3 места тук и цените, които ми казаха бяха "от 80 до 150 лв.", но не се позаинтересувах каква е разликата, защото така или иначе 80 лв. като ме устройваше и не ми са даваха повече пари.п.п. като питах, интересуваха се коя година е колата(2003), така че и това може да е от значение при определяне на цената ... не знам дали има разлика в ключа между джаз 2002 и джаз 2003 Редактирано 21 Май, 2013 от pucky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове