Милен Милев 4 #1 Публикувано 6 Май, 2013 Здравейте колеги, наскоро си купих масичка за пикник от Baumax, която оказа се е почти правена за нашите хонди. Размера е 80/60 см, (мисля че оригиналната е 80/80) а височината е точно колкото трябва за да стане пода на багажника идеално равен. Цената е около 30 лв, така че който няма такава и не му се занимава с гадните моргаджии, които искат тройно повече да напада . Дано модераторите не сметнат поста за реклама, просто искам да помогна. p.s. имам и 30 л. газова бутилка в багажника, която не пречи изобщо. Поздрави! 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkata dinev 5 #2 Отговорено 7 Май, 2013 (Редактирано) Колега, качи някакви снимки! И на мен ми липсва масичката и съм с някакъв шперплат :(/>/> , абе грозна работа. Ако наистина стават тези масички за 30 кинта ще се възползвам и аз. Редактирано 7 Май, 2013 от MIYAMOTO Цитати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The Dirty Harry 5 #3 Отговорено 10 Май, 2013 Браво за находчивостта , сега остана да боднеш някоя снимка да видим за какво става дума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #4 Отговорено 10 Май, 2013 'така че който няма такава и не му се занимава с гадните моргаджии, които искат тройно повече да напада' Стига де от къде тази злоба без дори и да ги познавате.Само да ви подскажа,че точно те са едни от основателите на този форум преди 10 годинки и благодарение на тях адски много колеги си карат колите и си спестяват доста ядове с Хондовите части като цяло.В определени случаи цените им са надути ,но за всяко нещо си има клиенти все пак караме Хонди ,а всичко там струва пари = на качество. 3 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #5 Отговорено 15 Май, 2013 Ти що глупости изписа за 4 реда не е истина 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blue+Green 20 #6 Отговорено 16 Май, 2013 Снимки????????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #7 Отговорено 16 Май, 2013 Здравейте колеги, Цената е около 30 лв, така че който няма такава и не му се занимава с гадните моргаджий Колега недей слагай всички Морги под общ знаменател , мери си малко приказките , без да познаваш и не познаваш хората .С тия приказки и обиди си постилаш много меко килимче при мен , защото без да те познавам ти казвам че аз до тебе няма да опра но ти до мен ще опреш.Че има некоректни хора които продават части Ок ама да слагаш всички под общ знаменател си в голяма заблуда.Ще се въздържа от коментарите си по тебе , защото мисля че ще е по удачният и умен вариант.Жив и здрав да си , пожелавам ти успех с откриването на топлата вода...Ще те помоля да не ми отговаряш... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Richard 41 #8 Отговорено 25 Октомври, 2014 Тази вечер в dekatlon София (магазина за спортни стоки) видях подобна масичка 78/58 см. Струваше към 30 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Angelista 0 #9 Отговорено 10 Март, 2019 А масичката от 1 ва генерация става ли на втората Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове