Jump to content
predatov

Спортно гърне

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Колеги от няклко дена съм пред дилема какво гърне да си взема тъй като моето вече си е за боклука.Интересуваме мненито ви относно тези:http://www.eco-traffic.com и товаhttp://www.kz-tuning.com/store/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1914&category_id=254&option=com_virtuemart&Itemid=2&vmcchk=1&Itemid=2Качествени ли са според вас?И един въпрос тъй като чета, че ако са с вата вътре зимата от конденза можело да замръзне и се получавало тапа след което няма палене.Възможно ли е според вас?И горе посочените имат ли вата, ако някой знае де ?Също така материала е описан като хромникел това означава ли, че са с дълаг живот ?

post-7221-0-45209300-1367519483.jpg

Редактирано от predatov

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взимал съм от kz-tuning гърне и съм доволен, моето е цилиндър и вече втора година го търкалям. Досега не съм имал проблени зимата и доколкото зная тези гърнета са проходни и няма какво да замръзне в тях.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си един Twistar !

Вече го направих :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се, че пиша в чужда темаТърся си и аз гърне ("спортно") като имам следните изисквания:- Ще се слага на фабрична генерация (колата е EJ9 D14A4)- Търся нещо сравнително тихичко и плътно. Не искам да разбира цяла България, че си карам сивика. :)- Да е що годе дълготрайно, а не на 2-рата зима да цъфне. - Бюджета ми е около 120-те лв. като не е точно закована граница, но и не искам да дам повече пари, защото после трябва и да се монтира. - Така наречените тапи, които заглушават са пожелателни.Карам колата си предимно извънградско, единствено и само в някакви редки случаи я карам градско затова и търся нещо, което да е тихо до 3000 оборота. Не разбрах какво представляват тези туйстъри.Благодаря!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Twistar Марка гърнета които за парите си са добри и качествени.Но спортно гърне от тип пура без заглушител на дълаг път не става воопще.Търси Twistar двуцевка или едноцевка, но знай, че под 200лева гърне, че даже и двеста са малко под 250 са определено не толкова качествени.Говорим за неръждавейка която живота и няма да свърши за две или три зими.http://store.emk-33.com/product/322910/garne-zadno-sportno-twister.htmlhttp://store.emk-33.com/product/322908/garne-zadno-sportno-twister.html- примери

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...