hondatt 0 #1 Публикувано 30 Април, 2013 Здравейте колеги, имам хонда сивик 5ген с д15б2 в коша и от вече 2 дни не иска да запали. Симптомите са : постоянно светещ чек, некачваща бензинова помпа и несветеща лампа на таблото(тази с акумулаторчето, ще ме извините че не знам как се назовава) и не идва ток до свещите а не е проблема в бубината (нея я проверих оттделно просто до нея не стига ток). Върти но не иска да запали. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 30 Април, 2013 (Редактирано) Възползва ли се от възможността за самодиагностика? Това ще те насочи, а и когато си "на контакт" има ли постоянно напрежение на комутатора? Възможно е някое общо захранване за няколко неща да го няма. Редактирано 30 Април, 2013 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tzetzotz 70 #3 Отговорено 1 Май, 2013 99% предпазител, колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDMPower 33 #4 Отговорено 3 Май, 2013 Колега провери ли главното реле? http://www.civic-eg.com/causeforalarm/main_relay_kill/main_relay.jpg аз имах подобни проблеми до преди няколко дни и беше от главното реле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Ставрев 76 #5 Отговорено 15 Май, 2013 Бушнче или както каза колегата от варна предазител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове