Airdale 0 #1 Публикувано 24 Април, 2013 Колеги, помагайте! Още преди да купя Сивика четох това обзорче http://goo.gl/OfD2X и за съжаление моята отговаря на описания проблем "Civic-ът има доказан конструктивен недостатък - къса се жилото на капачката на резервоара, което прави отварянето му възможно само след разглобяване на облицовката на багажника." Всъщност, не съм сигурен дали жилото е скъсано. Просто като дръпнеш лостчето за отваряне на капачето и нищо не се случва, налага се 2ри човек да подпре капачето с ключа например, за да се отвори. И тази операция на всяко зареждане.. Омръзна ми да моля момчетата на бензиностанциите! Знаете ли дали има решение и без споменатото "разглобяване на облицовката на багажника"? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Minko Hristov 13 #2 Отговорено 24 Април, 2013 колега пъро провери дали е скъсано жилото със сигорностЗащото аз имах същия проблем но се оказа,че закючващия механизъм на ламоринената капачка беше леко кривИ след лека намеса с клещите вече всичко е ОкЗа това провери дали със сигорност е от жилото но ако е от него не мисля,че изобщо ще може да се отвори Пиши после какво се е оказало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Airdale 0 #3 Отговорено 24 Април, 2013 колега пъро провери дали е скъсано жилото със сигорност Защото аз имах същия проблем но се оказа,че закючващия механизъм на ламоринената капачка беше леко крив И след лека намеса с клещите вече всичко е Ок За това провери дали със сигорност е от жилото но ако е от него не мисля,че изобщо ще може да се отвори Пиши после какво се е оказало Благодаря, колега, ще се пробвам с едни тънки клещички малко самодейност Фактът, че като дръпна лостчето и след това някой подпре с ключ, ми говори че все пак част от механизъма действа, т.е. най-много да е хлабаво жилото... Е, ще кажа какво е станало! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simmart 1 #4 Отговорено 25 Април, 2013 Колега според мен жилото е заминало,но пробвай на отворена капачка издърпай лостчето за отваряне и виж дали се движи палчето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Airdale 0 #5 Отговорено 25 Април, 2013 За щастие се оказа, че жилото работи. Като дръпна лоста палеца под капачето се прибира, но няма какво да избута въпросното капаче. Не знам какво е предвидено фабрично, пружина ли, що ли... ще трябва да измисля нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове