Barito 3 #1 Публикувано 19 Април, 2013 Простете колеги и колежки знам че няма нищо общо с любимата марка но аз като фен на марката ще ви помоля за малка подкрепа , Благодаря за отделеното време . http://125natgeo.bg/flag/125.html - На посочения адрес давате доброволно без да очаквате възвращаемост под каквато и да е форма най-вече парична ,криза е едно цъкане в жълтото поле където пише гласувай за този флаг благодаря ви . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #2 Отговорено 19 Април, 2013 И каква е идеята на този "флаг", за какво ще се използва?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.pavlovq 80 #3 Отговорено 19 Април, 2013 (Редактирано) Създайте най-интересния флаг, сглобен от три снимки, и спечелете екскурзия до централата на Националното географско дружество(Nat Geo) във Вашингтон! За да участвате в конкурса «Светът в един флаг», сглобете вашето предложение за флаг от три ваши снимки, като се придържате към цветовата схема на официалния флаг на Дружеството: синьо, кафяво, зелено! които символизират небето, земята и водата. Редактирано 19 Април, 2013 от d.pavlovq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4 Отговорено 19 Април, 2013 Barito, подкрепих ви, но ако позволите, един съвет.Снимките са добри, идеята - прекрасна, но оформянето й куца. Темата е " светът в един флаг", не е само Родината. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #5 Отговорено 19 Април, 2013 +1 и от мен Бари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #6 Отговорено 19 Април, 2013 Barito, подкрепих ви, но ако позволите, един съвет.Снимките са добри, идеята - прекрасна, но оформянето й куца. Темата е " светът в един флаг", не е само Родината. Успех!Съгласен съм но имам право на още 3 флага а , и снимките трябва да са авторски а почти нямам такива извън родината .Пък и несмятам че тук няма нещо което навън го има ще пробвам по този начин конкурса не е всичко за мен .Благодаря за покрепата на всички живи и здрави . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #7 Отговорено 19 Април, 2013 (Редактирано) Нямам предвид чужбински снимки, а идеята, хора липсват в кадрите. Идея за снимките. Редактирано 19 Април, 2013 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #8 Отговорено 19 Април, 2013 Нямам предвид чужбински снимки, а идеята, хора липсват в кадрите. Идея за снимките.Благодаря ще го имам напредвид добра идея ;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #9 Отговорено 19 Април, 2013 +137 успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #10 Отговорено 19 Април, 2013 С риск да стана досадна ето една примерна, която бих сложила за 3. Не е моя, уви. Отново ви пожелавам успех, извинения./> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koliooo 23 #11 Отговорено 21 Април, 2013 +1 и от мен успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_tech 161 #12 Отговорено 25 Април, 2013 +1 от мене колега Ако може да използвам темата и аз: Който иска и може да удари едно рамо : https://www.facebook...p_data=view_217 Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове