Jump to content
niki_kara

проблем с блутут

Recommended Posts

Здравейте колеги,Карам Акорд 2006 година, който има инсталирано блутуут устройство EL-HA1. Досега не съм успял да го свържа с телефона си. В инструкцията пише, че трябва да се даде на контакт и след това да се натиснат едновременно копчетата за усилване и намаляване докато започне да мига синята лампа и след това да се свържат телефона и устройството. При мен лампата не започва да мига дори след повече от една минута. Ако някой е имал подобен проблем и го е решил, нека пише. Благодаря предварително.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А дали е включен модула, има ли някаква индикация изобщо?Процедурата е точно такава, каквато я описваш:http://www.honda-access.com/268/en/Images/50138.pdfНо докато блутута не започне да мига не може да се открие от телефона!Виж има ли описана процедура за ресетване на запаметените телефони и пак пробвай!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами не знам каква може да е процедурата за резет. Не я пише в указанията. Аз все пак успях да го подкарам като за целта кликвам постоянно и двата бутона и устройството се вижда от телефона. В един момент ми иска и пин код. Но след въвеждането му не успявам да се свържа. При това синята лампа премигва само, когато кликвам с двата бутона едновременно. Може би наистина иска ресет, но не знам как става.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявайте, но тук за фабричен блутуут ли става въпрос? Моят е фабричен, но изобщо не са необходими подобни стъпки, за да синхронизираш телефона с колата /pair/. Няма и какво да се ресетва, защото системата позволява да се pair-не с шест телефона. Единственото, което трябва да бъде изтрито са запаметените телефонни номера на стария собственик. Ако е фабричен и не си се справил ще пиша как става синхронизирането.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...