niki_kara 0 #1 Публикувано 17 Април, 2013 Здравейте колеги,Карам Акорд 2006 година, който има инсталирано блутуут устройство EL-HA1. Досега не съм успял да го свържа с телефона си. В инструкцията пише, че трябва да се даде на контакт и след това да се натиснат едновременно копчетата за усилване и намаляване докато започне да мига синята лампа и след това да се свържат телефона и устройството. При мен лампата не започва да мига дори след повече от една минута. Ако някой е имал подобен проблем и го е решил, нека пише. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #2 Отговорено 17 Април, 2013 А дали е включен модула, има ли някаква индикация изобщо?Процедурата е точно такава, каквато я описваш:http://www.honda-access.com/268/en/Images/50138.pdfНо докато блутута не започне да мига не може да се открие от телефона!Виж има ли описана процедура за ресетване на запаметените телефони и пак пробвай! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_kara 0 #3 Отговорено 18 Април, 2013 Ами не знам каква може да е процедурата за резет. Не я пише в указанията. Аз все пак успях да го подкарам като за целта кликвам постоянно и двата бутона и устройството се вижда от телефона. В един момент ми иска и пин код. Но след въвеждането му не успявам да се свържа. При това синята лампа премигва само, когато кликвам с двата бутона едновременно. Може би наистина иска ресет, но не знам как става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Voyager 26 #4 Отговорено 19 Април, 2013 Извинявайте, но тук за фабричен блутуут ли става въпрос? Моят е фабричен, но изобщо не са необходими подобни стъпки, за да синхронизираш телефона с колата /pair/. Няма и какво да се ресетва, защото системата позволява да се pair-не с шест телефона. Единственото, което трябва да бъде изтрито са запаметените телефонни номера на стария собственик. Ако е фабричен и не си се справил ще пиша как става синхронизирането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове