drakula 18 #1 Публикувано 17 Април, 2013 Колеги от Варна, дайте мнение къде да си заредя климатика на Хондата и каквато е необходима профилактика на системата.Аз лично съм чувал добри отзиви за сервиза в Каменар,но ще се радвам да чуя и други мнения.Благодаря на отзовалите се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #2 Отговорено 18 Април, 2013 Има един пич който се намира срещу Италмодулче автокъщите където са .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #3 Отговорено 19 Април, 2013 Bosch Service - там ще ти направят каквото и както трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 19 Април, 2013 Импас-а в Чайка. Или има един човек дето обикаля и на място може да ти направи дозареждането но не знам дали е уместно да пусна телефона му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #5 Отговорено 19 Април, 2013 (Редактирано) Аз съм в Чайка и всеки ден минавам покрай тях.Ти там ли си зареждаш климатика? Редактирано 19 Април, 2013 от MIYAMOTO Цитат на предходен пост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #6 Отговорено 19 Април, 2013 Ходил съм преди 2 години там, и беше само със записване. От тогава ползвам услугите на моя човек. Идва на място, гледа, ако трябва дозареждане, дозарежда, плащам и чао Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hype 161 #7 Отговорено 19 Април, 2013 Колеги от Варна, дайте мнение къде да си заредя климатика на Хондата и каквато е необходима профилактика на системата.Аз лично съм чувал добри отзиви за сервиза в Каменар,но ще се радвам да чуя и други мнения.Благодаря на отзовалите се!Като за начало изчакай да се стопли времето, после зареждай или там каквото ще правиш. Моя го ремонтираха в Импас- доволен съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове