plamen101 0 #1 Публикувано 17 Април, 2013 (Редактирано) Здравейте фенове, не мога да публикувам обява в Продава автомобили. От доста време съм регистриран. Вярно е, че не съм от активните потребители но толкова са ми познанията :D/> Edit: Не се опитвай да я продадеш с тази тем! Редактирано 17 Април, 2013 от Al Capone Опит за продажба! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.pavlovq 80 #2 Отговорено 17 Април, 2013 50 мнения лимит, преди да публикуваш там, ти имаш по-малко Това е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #3 Отговорено 17 Април, 2013 Плащаш и я пускаш в "платени". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamen101 0 #4 Отговорено 17 Април, 2013 Здравейте фенове, не мога да публикувам обява в Продава автомобили. От доста време съм регистриран. Вярно е, че не съм от активните потребители но толкова са ми познанията :D/>/> Edit: Не се опитвай да я продадеш с тази тем! Мерси за отговорите на d.pavlovq и Player101. А инъче не знаех, че трябва трябва да имаш умения на монтьор за да се наречеш фен(до Al Capone). Страхотен Ник Нейм: Al Capone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #5 Отговорено 17 Април, 2013 Нека и аз да ти помогна с проблема ти, явно не си влизал отдавна. Като за начало може да се запознаеш с Правилата на Форума. След това ако имаш въпроси, с радост ще ти отговорим Варианта за продажба без мнения е описан от колегата Player101, или иначе казано, има раздел платени обяви, плащаш "символична" цена и пускаме обявата там. ЛИНК за цените на обявите Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #6 Отговорено 17 Април, 2013 И фенството, монтьорската работа и правилата няма нищо общо! Това да си фен няма нищо общо с професията. Още по малко с прякорите на потребитрелите в който и да било форум! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullkiller 51 #7 Отговорено 17 Април, 2013 Здравейте фенове, не мога да публикувам обява в Продава автомобили. От доста време съм регистриран. Вярно е, че не съм от активните потребители но толкова са ми познанията :D/>/> Edit: Не се опитвай да я продадеш с тази тем! Колеги, моля да не се "нахвърляте" срещу Пламен, просто човека не е запознат с правилата, а и в момента има да решава съмсем други проблеми от това да чете някакви разписания, но иначе е фен.....благодаря, че отделихте 5 секунди от времето си да прочетете написаното!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #8 Отговорено 17 Април, 2013 Каза човека нарушил правлата за същия този раздел! Айде малко по спокойно! Това че не познаваш законите и правилата не те оправдава че не ги спазваш! И да и аз съм човек и аз допускам грешки! А вие и двамата сете се съгласили с правилата на този форум когато сте се регистрирали. Това не е оправдание че не ги познавате, защото сте потвърдили че сте се запознали и сте съгласни с тях!П.П. само да допълня 9. Предупредени за нарушение потребители, които се опитват да съберат подкрепа от форума за нарушението си, получават неподлежащ на обжалване бан. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #9 Отговорено 18 Април, 2013 (Редактирано) Тази цитирана точка, сама по себе си е малко абсурдна. Редактирано 18 Април, 2013 от Me Gusta 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #10 Отговорено 18 Април, 2013 И въпреки всичко сте се съгласили с нея при регистрацията си във форума. Аз също съм се съгласил с нея. Което само показва, че не сте чели правилата! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове