Crazy job 434 #1 Публикувано 15 Април, 2013 Така и аз най-накрая да пусна тема какво правя по моето купе, а то не е много, но се прави с мерак.Като я взех беше така:След време си намерих едни готини джанти 15" на марката carre с гуми 195/50 и последва монтирането им.Последва и направата на стрът бар:И вече боядисан и монтиран:Боядисване капака на клапаните и ланарината която е върху изпускателния колектор черен мат:За сега това, а тези дни ще прадължа, че има и още работи за спаделяне които съм направил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #2 Отговорено 15 Април, 2013 Напиши какви са ти плановете за в бъдеще (интериор, екстериор, двигател, окачване) към какво си се насочил. Така от написаното в темата не изглежда като проект, а по-скоро е за темата Какво направи днес по колата си. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3 Отговорено 15 Април, 2013 Колата си я правя за кеф и всекидневно ползване. За в бъдеще трябва да стане добре изглеждаща и приятна за каране, обезшумена до колкото е възмажно и с добро озвучаване. По двигателя за сега няма да се пипа много, а за окачването предстои леко снижаване, че така седи като щъркел малко. Някои неща от озвучаването и обезшумяването са направени вече, за които ще пиша по-натам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #4 Отговорено 16 Април, 2013 Боядисах си пластмасите около рефлектора на фара черен мат, след което полирах и самия фар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #5 Отговорено 16 Април, 2013 Като гледам jdm фаровете, направи и решетката без емблема (просто идея). Лично мнение, но джантите хич не и отиват.Разпънката добре изглежда също Поздрави и успех ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #6 Отговорено 16 Април, 2013 Като гледам jdm фаровете, направи и решетката без емблема (просто идея). Лично мнение, но джантите хич не и отиват.Разпънката добре изглежда също :P/>Поздрави и успех !Да и това за решетката се мисли как да стане(май ще е с мрежа). Джантите на мен си ми харесват и за сега ще си остане с тях,а като се свали малко ще е доста по-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #7 Отговорено 19 Април, 2013 (Редактирано) Боядисах стрелките червени: и за осветяването на самите стрелки отгоре за да светят червено направих ето това На живо изглежда доста по-добре, понеже снимките са правени с телефон. Редактирано 19 Април, 2013 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #8 Отговорено 29 Април, 2013 Отпред вече е със спортни пружини H&R. Понижават с 35мм.Както и спортен филтър YED за който благодаря на колегата HellBull.тук още не е приключила работата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #9 Отговорено 29 Май, 2013 Да продължа с озвучаването на хондичката. Сложих CD плеар Kenwood KDC-BT8044U Смених клемите на кабелите за акумулатора с др. Захранващ кабел(за усилвателите) до разпределител в багажника 50мм2, и маса също 50мм2., а от разпределителя до усилвател за предна линия 10мм2 и до този за суббуфера 25мм2. Подмених и масата двигател/купе с 32мм2. Шумоизолация на вратите. Предна линия- мидбаси DLS MS6A + високи и филтри от компонентна с-ма Ground Zero GZTC 165T (останали от предишен проект) мидбаси високи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #10 Отговорено 2 Юни, 2013 Колега сложи малко снимки да видим как стои с новите пружини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko_bo 106 #11 Отговорено 3 Юни, 2013 Колега, може ли да дадеш малко подробности как направи местата за високите. Купил си други пластмаси или сам си ги правил тези гнезда там ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marfi_9093 15 #12 Отговорено 3 Юни, 2013 Колега, може ли да дадеш малко подробности как направи местата за високите. Купил си други пластмаси или сам си ги правил тези гнезда там ???Да и мен също ме интересува ако си ги направил ти как?:D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #13 Отговорено 3 Юни, 2013 Колега сложи малко снимки да видим как стои с новите пружини :)/> Сменени са само предните, скоро и задните ще се сменяг и тогава повече снимки.преди-извинявам се, че е толкова мръсна. и след Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #14 Отговорено 3 Юни, 2013 Колега, може ли да дадеш малко подробности как направи местата за високите. Купил си други пластмаси или сам си ги правил тези гнезда там ??? Да, сам съм си ги правил. То почти всичко до сега съм си го правил сам. Намерих си пвц тръда с подходящия диаметър и си изрязох необходимите фланци. след което ги залепих с лепило(използвах безцветно- поксипол) и допълнително ги подсилих с планки към корите на колонките и се започна едно китосване и шкурене докато се получи както трябва. Съжалявам, но нямам много подробни снимки понеже целия омазан нямаше как да снимам постоянно, а и има доста подробни теми вече за това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #15 Отговорено 10 Юни, 2013 Усилвател за предна линия Amplitron CA2100S Усилвател субуфер Ground zero 2230 Субуфер Ground Zero GZRW 30SPL 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #16 Отговорено 10 Юни, 2013 Колега евала с минимални средства колата почва да изглежда доста добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #17 Отговорено 14 Юни, 2013 Вече с четирите пружини. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове