HondaFan87 1 #1 Публикувано 15 Април, 2013 Здравейте колеги, каня се от 1 месец някъде да си засиля Хондичката и най-накрая й дойде реда.Накратко: двигателя е 1.4i (D14Z1), a самата Хондичка е EJ9 (facelift модела). Общо взето съм замислил доста неща.За начало сменихме всмукателния колектор от двигател D16Z6 и Хондичката пооживя Ще я последва и смяна на изпускателен колектор от H22 и цяла генерация на 57мм и ако още ми малее ще се пили главата До сега съм сложил предни и задни спортни пружини и спортен волан.Леко си повдигнах и спойлера.Стоповете зимата ги затъмнихме.Ще има и визуален тунинг, но засега още обмислям кое какво Ето ви засега снимки на Хондичката: тук чака своя нов колектор тук вече е монтиран Очаквайте развитие :)/>/> 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #2 Отговорено 15 Април, 2013 Поради каква причина се спря на този всмукател или просто такъв изпадна ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFan87 1 #3 Отговорено 15 Април, 2013 Поради каква причина се спря на този всмукател или просто такъв изпадна ?Имаше и от D15Z6, но предпочетох от малък vtec да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
treibala 11 #4 Отговорено 15 Април, 2013 Ако ще оставаш и за напред с тоя двигател, 57мм генерация ми се вижда големичка за 1.4 3 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFan87 1 #5 Отговорено 15 Април, 2013 (Редактирано) Бе това ми вика и един колега, че ще е голяма, та ще видим.Още го обмислям. Редактирано 15 Април, 2013 от fenabg Предходно мнение не се цитира . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 15 Април, 2013 Нема кво да и обмисляш тая генерация и е голяма ако я направиш .И защо ми се струва че всмукатела не е от з6 , и защо па си мислиш че на з6 е по хубав от д15з6 икономик? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFan87 1 #7 Отговорено 15 Април, 2013 (Редактирано) Да, вече разбрах че й е голяма.Не знам доверявам се на момчетата, които ми я правиха (просто са печени). Редактирано 15 Април, 2013 от fenabg Предходно мнение не се цитира !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Алекси Бебов 11 #8 Отговорено 16 Април, 2013 (Редактирано) Печените момчета да не са "хиените от хайредин" (понеже видях стикер на тяхната "запазена марка" на задния ти страничен прозорец) ? Ако са те - без лоши чувства приятел, но внимавай много !!! Колкото ги мислиш за печени, толкова са и "добри майстори" и "добри бояджии" и "разбирачи от хонди" - не ми се обяснява, просто следвам приказката "не питай старило, питай патило". Бившата ми хонда бе "пипана" от тях и именно затова и стана "бивша" - намразих си колата след като тези "печени момчета" си оставиха ръцете по нея. А понеже виждам, че твоята хондичка има забележки по външния вид и след време ще решеш да я пребоядисваш и да правиш и тунинг - именно затова ти казвам да внимаваш. Едно го мислиш, друго ти казват че ще направят, съвсем трето се получава накрая.Извинявам се с оф топика, но искам да помогна на момчето да се осъзнае с кой се занимава, докато е време (стига да не бъркам хората де, може и други да са които му дават акъл, но едва ли). Редактирано 16 Април, 2013 от Алекси Бебов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFan87 1 #9 Отговорено 16 Април, 2013 (Редактирано) Да, хиените са.Да ти кажа съм доволен от тях ;)/> Редактирано 16 Април, 2013 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #10 Отговорено 16 Април, 2013 Да ти кажа незнам от кои си доволена ма аз от теб не за три мнения и трите ти ги редактирам заради цитати.Ше ти опрдаша некоя отпуска на края .Даи са да разберем колектора от д14а2 ли е или от д15з еди що си .И земи махни тая червена емблема и си сложи такава каквато трябва . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #11 Отговорено 16 Април, 2013 Това с визуалния тунинг колега ще развали хубавия фейс на колата не по малко от червената емблема H. Стига с тези тунинги да се излагаме стига с тези голфаджийски номера...Иначе волана е готин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFan87 1 #12 Отговорено 16 Април, 2013 (Редактирано) Знам, че е от d16z6, не ги разбирам.Няма как да е от Д14А2 тъй като има разлика във вървежа Имам англичанка с D14A2 и знам какъв е вървежа Редактирано 17 Април, 2013 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFan87 1 #13 Отговорено 20 Май, 2014 Колеги доста време не бях писал относно колата си, но днес реших да добавя какво съм правил по нея от тогава. Та...имаше смяна на двигател и визуален тунинг.Двигателят е D15Z6 със скоростна кутия S20 от D13 facelift, intake със спортен филтър и китайски колектор 4-2-1.За визия съм й турил OZ Racing F1 15, седалки от Prelude 4-та и още няколко подобрения.Ще видите на снимките 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s7efani 0 #14 Отговорено 22 Август, 2016 Бе не стана ли дума нещо за спортен волан? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #15 Отговорено 22 Август, 2016 (Редактирано) Тая трЪбЪ от абсорбатор с каква функция е . може ли една снимка на мотора от към делкото Редактирано 22 Август, 2016 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 456 #16 Отговорено 23 Август, 2016 Тая трЪбЪ от абсорбатор с каква функция е . може ли една снимка на мотора от към делкото Вкарва студен въздух от отпред до филтъра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове