Jump to content
ichka

Проблем с АГУ Tartarini на Honda HR-V

Recommended Posts

Здравейте!Имам проблем с газовата уредба - Tartarini на Honda HR-V. Колата е от Швейцария, но АГУ е монтирана в Германия(има си всички книжки). След 6 месеца каране ми светна чека на ламбда сондата.Колата е ремонтирана през юни 2012 във фирмения сервиз в Пловдив (няма да стъпя там!!!!), но гореше масло и след като отстранихме и този проблем започна да гасне на ниските обороти - напр. като съм на кръстовище и изключа от скорост или като потеглям - тръгва като мравка и няма никаква мощност. Търся някой в Пловдив да я погледне и да каже каква може да е причината, по възможност да не е в споменатия сервиз?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо не щеш да стъпиш във фирмения сервиз?То Вярно собственика Валери е едно рядко л...о ама Дамян е точен пич.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да ти пратя настройките на Тартарини и да си ги копнеш в компютъра,но за целта ще ти трябва кабел,софтуер и компютър или по-лесния вариант да отидеш при произволен газаджия и да ги сипе вътре,като ще ти напиша основните неща-налягане,диаметър и място на разпръсквачите.Става въпрос за 105 коня и Тартарини последователно впръскване.Картата съм я правил в продължение на 2 месеца и няма място където не е пипната,но това на моя двигател естествено.И трети вариант се сещам,ама там ще трябва малко време и пари.Пращам ти с куриер кабела,софта и хардуерната тапа и ми отваряш дистанционен достъп през домашната мрежа..и докато настройвам ти ще наливаш в една туба домашна ракия... :)/>Иначе на 28-29 съм близко до Пловдив със се компютри и кабели...Ако се поровиш с търсачката ще откриеш доста обширна моя тема за Харви с Тартарини...Какъв беше проблема с горенето на маслото?

Редактирано от Markony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Пловдив освен във фирмения невиждам къде другаде......аз бях на същото дереже и аз не съм доволен от фирмения сервиз. Накрая ми я оправиха едни момчета в Казанлък.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...