marshon 14 #1 Публикувано 11 Април, 2013 Здравейте на всички. Обмислям вариант да си взема такова акордеонче скоро време. Това, което искам от вас е да си дадете мнението за този модел. Търся точно такава, защото си мисля, че разхода и на гориво е доста по сносен от колкото на сегашната ми d13b2, която явно се е бъгнала яко, за да ми дава разход около 10л./100км градско(че понякога и повече).Това ускорение, разход, части(скъпи ли са), имат ли си слабо място, как би им се отразил един чип ... и т.н.Изобщо всякаква информация ще ми е от полза.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1612 #2 Отговорено 11 Април, 2013 2.0 TDi би трябвало да е 6-а генерация, англичанка сигурно.Мога да ти кажа само за двигателя, от останалото нямам преки наблюдения.Чудесен АНГЛИЙСКИ дизел. Имах Ровър 400 с този двг, продадох го на около 230000 МИЛИ, без ремонти, само подгревни свещи, и ремъци естествено. Казвам ремъЦИ, защото са два.Доколкото съм запознат (не съм го правил лично), от разговори с колеги тук, и в Ровър форума, двигателят носи на чипове-мипове, пипане на турбото, и достигане на прилични коне, много повече от заводските. Но ... нали се сещаш, че разхода на гориво ще се дигне значително.Дори и в стоков вид двигателя е повече от приличен, ако не попаднеш на някой тотално съсипан За части и ремонти също не мога да съм ти полезен, не съм в БГ. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marshon 14 #3 Отговорено 15 Април, 2013 Благодаря на Krasi-mir за мнението.Някой друг не иска ли да сподели нещичко ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Момчито 1 #4 Отговорено 18 Април, 2013 (Редактирано) На 11.04.2013 г. at 6:47, 'marshon' написа: Здравейте на всички. Обмислям вариант да си взема такова акордеонче скоро време. Това, което искам от вас е да си дадете мнението за този модел. Търся точно такава, защото си мисля, че разхода и на гориво е доста по сносен от колкото на сегашната ми d13b2, която явно се е бъгнала яко, за да ми дава разход около 10л./100км градско(че понякога и повече). Това ускорение, разход, части(скъпи ли са), имат ли си слабо място, как би им се отразил един чип ... и т.н. Изобщо всякаква информация ще ми е от полза. Благодаря! Здравей аз имам акорд 1998г 2000 ITD 105 коня с чип Върви повече от акорд 2000 бензинка 5 старта направихме от 0 до 100 разликата е голяма а след 150 бензиновата умира боквално Частите неса скъпи 300 консмативите с смяната немисля че е много Забележките ми са по спирачната система но се оправя това . И още една мн.малко завива за такъв клас кола Аз съм доволен Редактирано 18 Април, 2013 от Момчито 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakus 5 #5 Отговорено 18 Април, 2013 Как го прецени че бензиновият умира след 150 не знам, явно имаш впечатления от някой акордион на три цилиндъра. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Момчито 1 #6 Отговорено 22 Април, 2013 (Редактирано) На 18.04.2013 г. at 12:52, drakus написа: Как го прецени че бензиновият умира след 150 не знам, явно имаш впечатления от някой акордион на три цилиндъра. Колега бензиновия акорд ме минаваше както си иска без чип,но с чипа може да ми гледа черната мъгла 0 до 200 няма шанс ако няма подобрения На магистралата бениновата като се наеме ме минава но след 200 Имам 2 такива от 8 години На 3 цилинра ако е била как ще вдига 220км ??? Редактирано 22 Април, 2013 от Момчито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakus 5 #7 Отговорено 22 Април, 2013 Говоря за акорд шеста генерация, ако имаш в предвид пета, там нямам впечатления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Момчито 1 #8 Отговорено 17 Август, 2013 На 22.04.2013 г. at 17:22, 'drakus' написа: Говоря за акорд шеста генерация, ако имаш в предвид пета, там нямам впечатления.Същата като твоята е колега 126 коня е с чипа на динотеста толкова я исара !!! 100 коня бяха останали от 105 и 26 качи 126 кончета реални !!! Преди 2 месеца сложих и на другия ми акорд !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1045 #9 Отговорено 17 Август, 2013 Не че нещо но аз с умрелият F20A4 се засякох преди седмица с Акорд 6та ген. 2000г. автомат 147кс с чип.С чипа не знам колко още е вдигнал но предполагам не повече от 10кс.Vtec-a се пуска малко по-рано на всичкото отгоре.Резултата от тръгване с 50км/ч до 180кс/ч е една кола , кола и малко за прелюда.Стана ми странно честно казано но предвид килата на акорда може би е нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Момчито 1 #10 Отговорено 18 Август, 2013 На 17.08.2013 г. at 7:34, 'Mkilla' написа: Не че нещо но аз с умрелият F20A4 се засякох преди седмица с Акорд 6та ген. 2000г. автомат 147кс с чип.С чипа не знам колко още е вдигнал но предполагам не повече от 10кс.Vtec-a се пуска малко по-рано на всичкото отгоре.Резултата от тръгване с 50км/ч до 180кс/ч е една кола , кола и малко за прелюда.Стана ми странно честно казано но предвид килата на акорда може би е нормално.така е колега разликата не е голямя !!! Моята е 5 генерация 1998 г. ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове