gilmore_19 0 #1 Публикувано 9 Април, 2013 Мисля да си сменя маслото на скоростите и диференциал на Хонда CRV 2001г. Разбрах, че задължително е маслото да е оригинално на хонда, но никой не можа да ми каже колко точно събират скоростите и диференциала. Страва въпрос за ръчни скорости. Някой знае ли колко литра трябва да купя от двата вида масло за да ми стигне? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #2 Отговорено 9 Април, 2013 Мисля да си сменя маслото на скоростите и диференциал на Хонда CRV 2001г. Разбрах, че задължително е маслото да е оригинално на хонда, но никой не можа да ми каже колко точно събират скоростите и диференциала. Страва въпрос за ръчни скорости. Някой знае ли колко литра трябва да купя от двата вида масло за да ми стигне?здравей колега.За дифа-1литър,а за скоростната кутия-2 литра.Aко греша моля някой колега да ме поправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkata dinev 5 #3 Отговорено 9 Април, 2013 Мисля да си сменя маслото на скоростите и диференциал на Хонда CRV 2001г. Разбрах, че задължително е маслото да е оригинално на хонда, но никой не можа да ми каже колко точно събират скоростите и диференциала. Страва въпрос за ръчни скорости. Някой знае ли колко литра трябва да купя от двата вида масло за да ми стигне?здравей колега.За дифа-1литър,а за скоростната кутия-2 литра.Aко греша моля някой колега да ме поправиНе грешиш колега! .."За дифа-1литър,а за скоростната кутия-2 литра" или по точно за скоростната кутия към 1.8 литра, но трябва да ти остане за да ти стигне;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове