Jump to content
gilmore_19

Масло за скорости и диференциал на CRV I

Recommended Posts

Мисля да си сменя маслото на скоростите и диференциал на Хонда CRV 2001г. Разбрах, че задължително е маслото да е оригинално на хонда, но никой не можа да ми каже колко точно събират скоростите и диференциала. Страва въпрос за ръчни скорости. Някой знае ли колко литра трябва да купя от двата вида масло за да ми стигне?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля да си сменя маслото на скоростите и диференциал на Хонда CRV 2001г. Разбрах, че задължително е маслото да е оригинално на хонда, но никой не можа да ми каже колко точно събират скоростите и диференциала. Страва въпрос за ръчни скорости. Някой знае ли колко литра трябва да купя от двата вида масло за да ми стигне?

здравей колега.За дифа-1литър,а за скоростната кутия-2 литра.Aко греша моля някой колега да ме поправи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравей колега.За дифа-1литър,а за скоростната кутия-2 литра.Aко греша моля някой колега да ме поправи
Не грешиш колега! .."За дифа-1литър,а за скоростната кутия-2 литра" или по точно за скоростната кутия към 1.8 литра, но трябва да ти остане за да ти стигне;)/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...