TEHKO 49 #1 Публикувано 4 Април, 2013 (Редактирано) след 5годишна вярна служба на хечбека 5ген д15б2 си търсих сивик купе 5та седан ноооо цените бяха уникално невъзможни и само си гледах из обявите НО един ден си харесах едно седанче но го изтървах и така се реших на седан беше голямо издирване на възможно най-малко раждясалия и възможно най-запазения на сносна цена хонда сивик ег8 д15б2 1994 преди 2години внесена от австрия с газово без грам екстра- само ел фарове и за мен голяма екстра е газовото ръчни стъкла, ръчен шибедах ,(мисля че не е оригинален) ръчни огледала..и другото което е страшно запазена кола - няма удари и много ръжда- тук таме натиснато и дернато и си мисля че върви повече от хечбека или хечбека е умрял вече на 1вата снимка се вижда леко хеч-а Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Редактирано 4 Април, 2013 от TEHKO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #2 Отговорено 4 Април, 2013 Честито и безаварийно. И аз към седан отивам май напоследък. П.П: Да й удариш една хубава баня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #3 Отговорено 4 Април, 2013 трънчо твоите седялки бяха в хеча сега отиват в седана !!! ще живеят пък и не зная дали си у варна в момена ама през 1-2дена валят кални дъждове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #4 Отговорено 5 Април, 2013 гори ли масло? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #5 Отговорено 5 Април, 2013 ами за сега не ама май изтича от някъде си защо бе колега знаеш нещо ми се струва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
treibala 11 #6 Отговорено 5 Април, 2013 Айде честито колега! Вече имаш място за повече мадами и не си член на СДС! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #7 Отговорено 5 Април, 2013 или имам повечко място с мадамата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #8 Отговорено 6 Април, 2013 Айде честито и от мен зарибихте се на бавни седани май 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #9 Отговорено 6 Април, 2013 аз много обичам бавни седани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове