agrip 1 #1 Публикувано 3 Април, 2013 Извинявам се но никаде във форума не видях това което търсех а именно и въпроса ми е колко литра газова бутилка мога да сложа в сивик 1996г хеч. японски модел карам колата само на газ но понеже пътувам доста из европа с 25л бутилка ми е доста неудобно и спирам доста често да зареждам газ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #2 Отговорено 4 Април, 2013 Имаш предвид кръгла бутилка ли , на място на резервната гума ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agrip 1 #3 Отговорено 4 Април, 2013 (Редактирано) Имам на впредвид че ми трябва максимално голяма бутилка няма значение дали ще е на мястото на резервната гума или ще е кръгла. Искам да знам калко голяма бутилка може да се побере в тази кола сивик хеч 96-та понеже багажника и е доста малък.ПС: току що разбрах че мога да сложа две бутилки в колата една кругла зад задните седалки и една на мястото на резервната гума. сега вапроса е колко голяма бутилка се побира на мястото на резервната гума в тази кола Редактирано 4 Април, 2013 от agrip Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #4 Отговорено 5 Април, 2013 (Редактирано) А резервната гума къде ще я сложиш? Отиваш при някой газаджия вземате голяма бутилка и почвате да мерите и ширите, така че да можеш да си ползваш нишата за резервната гума. Ако държиш да си с две бутилки отново пробваш, но така че все пак да имаш място къде да си сложиш гумата. Редактирано 5 Април, 2013 от Ganchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paganini 9 #5 Отговорено 5 Април, 2013 Бутилки има най-различни - например има пури по 80 литра който можеш да поставиш зад стоповете,при което да ти увисне задницата и смяната на крушка да стане стагмистика.А може и да сложиш 60 литрово тумби зад седалките и пак да имаш малко багажник.Ако искаш задължително да е тородиална бутилка 40 литра ще ти надига кората на пода на багажника и пак трябва да намериш место за патерицата.А най-добре е да отидеш в магазин за газови бутилки и да си избереш модел и фасон според мястото и личния вкус.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
longfinmako 14 #6 Отговорено 5 Април, 2013 Аз съм с 25л. бутилка зад седалките и ваденето на резервната гума е много трудно.С по-голяма бутилка ще стане интересно.Максимум 35/40л. пура можеш да сложиш.Ако сложиш по-голяма,трябва да се молиш да не спукаш гума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agrip 1 #7 Отговорено 5 Април, 2013 Благодаря за отговорите и отделеното време, това исках да разбера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове