Jump to content

Recommended Posts

Извинявам се но никаде във форума не видях това което търсех а именно и въпроса ми е колко литра газова бутилка мога да сложа в сивик 1996г хеч. японски модел карам колата само на газ но понеже пътувам доста из европа с 25л бутилка ми е доста неудобно и спирам доста често да зареждам газ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш предвид кръгла бутилка ли , на място на резервната гума ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам на впредвид че ми трябва максимално голяма бутилка няма значение дали ще е на мястото на резервната гума или ще е кръгла. Искам да знам калко голяма бутилка може да се побере в тази кола сивик хеч 96-та понеже багажника и е доста малък.ПС: току що разбрах че мога да сложа две бутилки в колата една кругла зад задните седалки и една на мястото на резервната гума. сега вапроса е колко голяма бутилка се побира на мястото на резервната гума в тази кола

Редактирано от agrip

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А резервната гума къде ще я сложиш? Отиваш при някой газаджия вземате голяма бутилка и почвате да мерите и ширите, така че да можеш да си ползваш нишата за резервната гума. Ако държиш да си с две бутилки отново пробваш, но така че все пак да имаш място къде да си сложиш гумата. :)

Редактирано от Ganchev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бутилки има най-различни - например има пури по 80 литра който можеш да поставиш зад стоповете,при което да ти увисне задницата и смяната на крушка да стане стагмистика.А може и да сложиш 60 литрово тумби зад седалките и пак да имаш малко багажник.Ако искаш задължително да е тородиална бутилка 40 литра ще ти надига кората на пода на багажника и пак трябва да намериш место за патерицата.А най-добре е да отидеш в магазин за газови бутилки и да си избереш модел и фасон според мястото и личния вкус..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с 25л. бутилка зад седалките и ваденето на резервната гума е много трудно.С по-голяма бутилка ще стане интересно.Максимум 35/40л. пура можеш да сложиш.Ако сложиш по-голяма,трябва да се молиш да не спукаш гумаПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите и отделеното време, това исках да разбера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...