Rebo_Lude 27 #1 Публикувано 2 Април, 2013 (Редактирано) Колеги интересува ме на различните двигатели на любимите ни Прелюди 4та и 5та генерация , полуоските еднакви ли са на главини , шлици , тегло и т.н. Ако някой знае евентуални разлики да каже? Редактирано 2 Април, 2013 от Rebo_civic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1008 #2 Отговорено 2 Април, 2013 А защо питаш колега ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebo_Lude 27 #3 Отговорено 4 Април, 2013 Въпрос за въпрос ... колега просто малко информация исках - може да е полезна. Ако сложа H22Z на моя Люд , чудех се дали има някакви разлики в полуоските? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nightfighter 43 #4 Отговорено 6 Април, 2013 Скоросните кутии на Ф и Х моторите са съвместими,полуоските са еднакви,спирачките на Ф и Х моторите се различават, главините са еднакви- това е за 4 ген.При 5ген има някои разлики в дисковете,главините и други,но като цяло освен по външен вид, не се различават много. Каквото друго те интерисува Виж ТУК, отвори си за 4 и за 5 две странички за който двигател искаш и сравняваш парт номерата.Ако са еднакви,значи и часта е еднаква. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebo_Lude 27 #5 Отговорено 8 Април, 2013 Благодаря колега , полезна информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheFastman 1 #6 Отговорено 13 Май, 2013 здравейте колеги,на 4та и 5та ген.имат разлика ако са с ръчни или автоматични скорости,иначе нямат разлика от модела на двигателя,аз лично съм разглобил 8бр., поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове